POZNATI SRPSKI VODITELJ IMAO SAOBRAĆAJKU! Ugruvan sam, modar, SA KRAGNOM I GIPSOM! Motor smrskan
Miloš Urošević, Foto: Printscreen Instagram

POTRESNO

POZNATI SRPSKI VODITELJ IMAO SAOBRAĆAJKU! Ugruvan sam, modar, SA KRAGNOM I GIPSOM! Motor smrskan

Miloš je objavio fotografije na kojima se jasno vidi da je motor smrskan, kao i da je automobil sa kojim se sudario, uništen

Objavljeno:

Voditelj Miloš Urošević imao je saobraćajku, te se odmah obratio svojim pratiocima i pokazao fotografije sa lica mesta.

Naime, Miloš je objavio fotografije na kojima se jasno vidi da je motor smrskan, kao i da je automobil sa kojim se sudario, uništen.

foto: Printscreen instagram

- DOBRO SAM! Svi su dobro! Važno je da pročitate do kraja. Nije nesmotrenost, nije prekomerna brzina, nisu uslovi puta, nije bahatost, nije bes... Jednostavno splet okolnosti. Nesrećnih okolnosti. Mnogo je važno da su svi dobro! Ugruvan sam, modar, ponegde sa podlivima (neću vam reći gde), ništa slomljeno, ali sa kragnom i gispom na mestima iščašenja, sve me boli. Ipak, ovo ne bih pisao da nisam na vreme shvatio ono što je možda i najvažnije kao pouka svima koji voze ili planiraju da voze motor.

foto: Printscreen/Prva TV

OPREMA je jedina stvar koja stoji između vas i svega što se dešava na putu i utiče na vaš život i uživanje koje vožnja motocikla donosi. Hvala svima koji su se zatekli na licu mesta što ste mi potvrdili da je Beograd mesto koje pripada svim dobrim ljudima. Hvala službenim licima (hitna pomoć, policija) na strpljenju i ukazanoj pomoći. Hvala zaposlenima u KBC Zemun na pažnji i stručno odrađenom poslu. Hvala svima koji ste bili upućeni, zvali i interesovali se. Hvala i onima koji će zvati kada pročitaju ovaj post. Za one koji se pitaju, NE, NISAM odustao od motora - napisao je voditelj, a onda su mu pratici poželeli brz oporavak.

Želimo ti brz oporavak", "brzo ćeš ti nazad u studio", "drži se"... su samo neki od komentara ispod njegove objave.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.