BUKTI RAT IZMEĐU DARE I MARIĆA, SVE ZBOG MLAĐEG DEČKA! Nazvala ga MATORIM MANIJAKOM, a on njoj BRUTALNO uzvratio!
Foto: Printscreen Instagram

ŠOK

BUKTI RAT IZMEĐU DARE I MARIĆA, SVE ZBOG MLAĐEG DEČKA! Nazvala ga MATORIM MANIJAKOM, a on njoj BRUTALNO uzvratio!

Marić je izjavio da njena veza ne može pozitivno da utiče na njenog sina, a nakon toga je ona žestoko oplela po njemu

Objavljeno:

Folk pevačica Dara Bubamara i psihijatar Jovan Marić ušli su u medijski rat zbog njene ljubavne veze sa dve decenije mlađim biznismenom Tonijem.

Marić je izjavio da njena veza ne može pozitivno da utiče na njenog sina, a nakon toga je ona žestoko oplela po njemu.

foto: Printscreen Instagram

“Ovom matorom manijaku ne mogu da izađem iz glave! Za njegovu informaciju, svi se jako lepo slažemo. Totalno sam zadovoljna, a izgled ovog matorog ,,sek*ologa“ mi govori da je odavno zaboravio šta je se*s, jer izgleda kao sintetičko ćebe oprano na 90 stepeni. Očigledno ga boli sjaj na licu zadovoljnih i zaljubljenih ljudi”, napisala je Dara na Instagramu, ali Marić joj nije ostao dužan.

“To poslednje što je rekla je čista glupost. Nisam rekao da je nezadovoljna jer je normalno da bude zadovoljna, budući da ima mladog i lepog momka. Ali, iskustvo pokazuje da će njihova veza trajati još neko vreme, a onda će se prekinuti”, kaže Marić za “Alo!” i objašnjava zbog čega je to tako.

“Iako mnogi misle da je u toj vezi Dara dominantna, ipak je on taj koji je u prednosti i koji će moći da nađe sličnu sebi. Ona ima 44 godine, a tada se hvata poslednji voz, što bi rekao naš narod. Još tri-četiri godine, pa sledi menopauza i drama”, rekao je Marić i objasnio ko vodi glavnu reč u vezama kada postoji velika razlika u godinama partnera.

foto: Printscreen

“Kažu, ona njega vrti, neiskusnog i jadnog, ali nije to baš tako. Istina je da će se razići, jer on ima moć da odabere sebi adekvatnu. Poznajem dosta takvih veza, ovo je jedna životna istina iz perspektive profesionalca. Žene koje su u vezi sa mlađim muškarcima u Holivudu nazivaju kuguarkama”, rekao je Marić, a potom se osvrnuo na prozivke koje mu je pevačica uputila.

“Kada je reč o seksu, moje iskustvo je bogato, tim pre što imam tri braka iza sebe, ali i dugu praksu sa raznim klijentima. Tako da ta njena opaska ne stoji, ali mi se fraza „oprano ćebe“ izuzetno dopada jer fino zvuči. Svako ima pravo da misli o drugom šta hoće, a ja nikada nisam pravio bahanalije”, zaključio je psihijatar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.