GOGA SEKULIĆ ŽELELA DA JOJ MUŽ URADI OVO, A ON JE ODBIO! Morali su hitno da pričaju zbog toga, evo šta se DESILO!
Foto: printscreen

OPALICA

GOGA SEKULIĆ ŽELELA DA JOJ MUŽ URADI OVO, A ON JE ODBIO! Morali su hitno da pričaju zbog toga, evo šta se DESILO!

U spotu za njenu pesmu pojavljuje se maneken koji je privukao veliku pažnju, a pevačica je otkrila da li bi ikada angažovala svog supruga Uroša Domanovića da joj bude glavni glumac, s obzirom na to da izgleda fantastično

Objavljeno: 18:12h

Pevačica Goga Sekulić nedavno je objavila novu pesmu, koja je pobrala simpatije publike, a mnoge je začudilo što se na taj korak odlučila s obzirom na to da njene kolege ne žele da izbacuju nove pesme u vreme krize zbog epidemije koronavirusa.

U spotu za njenu pesmu pojavljuje se maneken koji je privukao veliku pažnju, a pevačica je otkrila da li bi ikada angažovala svog supruga Uroša Domanovića da joj bude glavni glumac, s obzirom na to da izgleda fantastično.

???

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана

- Pokušala sam na tu temu da razgovaram sa Urošem, ali on baš i ne voli snimanja i slikanja. Ipak, kada bude neka lepa pesma i posvećena njemu, moraće - rekla je pevačica kroz smeh, te se osvrnula na majčinstvo i to da li Uroš i ona planiraju drugo dete:

- Svi možemo da mislimo ili nagađamo o majčinstvu dok se to ne dogodi. To se ne može opisati, mora se doživeti. To je nešto najlepše u životu – biti majka je dar od Boga! Vasilj Andrej liči i na Uroša i na mene, mada to se menja kako deca rastu. Neko kaže „isti tata”, a neko da liči na mamu, to jest na mene. To (drugo dete) se ne planira, a mi na tu temu ne razgovaramo. Sin nam je trenutno centar sveta - rekla je pevačica.

(Espreso.co.rs / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.