NEĆETE VEROVATI! Seka Aleksić MENJA PROFESIJU, PRATIOCI U ŠOKU, SVIMA ŽAO! (VIDEO)
Svestrana pevacica, Foto: printscreen

Estrada

NEĆETE VEROVATI! Seka Aleksić MENJA PROFESIJU, PRATIOCI U ŠOKU, SVIMA ŽAO! (VIDEO)

Seka Aleksić je danas objavila pesmu, koju je dugo najavljivala.

Objavljeno:

Folk pevačica Seka Aleksić (39) snimila je album dečjih pesmica, a na tu ideju je došla nakon što je dobila sina Jakova, pre četiri godine.

Međutim, pevačica nije ostvarila svoju ideju, ali kada se drugi put ostvarila u ulozi majke i dobila sina Jovana - počela je realizacija.

- Ideja se rodila kada sam dobila sina Jakova, još pre četiri godine. Tada sam odlučila da snimim jednu pesmicu koja bi bila kao poklon njemu i uradim kompletan video sadržaj uz nju. Nažalost, nisam u tome uspela, ali je ideja svakako ostala. Kada se rodio drugi sin, počela je realizacija - rekla je Seka.

- Pored autorskih pesmica kojih ima više od deset, otpevala sam i neke internacionalne pesmice koje su opšte poznate i nama, a i sada ovim generacijama - ispričala je pevačica.

Pevačica je otkrila svoje omiljene pesmice sa albuma, a priznala je i da se rasplakala zbog jedne pesme koja ju je vratila u detinjstvo.

-Moji favoriti su pesme "Uspavanka za lutku Maju" i "Zubić Vila". Za pesmu "Uspavanka" sam se rasplakala i jedva sam je snimila taj dan. Veoma je tužna i nekako sam je zamislila u glavi drugačije. Vratila mi je dane detinjstva i jako mi je emotivna - zaključila je Aleksićeva za Blic.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.