STARLETA IZNELA SKANDALOZNE DETALJE IZ VEZE SA KRISTIJANOM: "Bila sam mu ljubavnica, u zatvoru mi je pravio dete"!
Foto: Facebook printscreen

NE ĆUTI VIŠE!

STARLETA IZNELA SKANDALOZNE DETALJE IZ VEZE SA KRISTIJANOM: "Bila sam mu ljubavnica, u zatvoru mi je pravio dete"!

Tri godine sam mu dolazila u bračne posete, peglala sam mu stvari i davala novac za kantinu. Sve vreme je lagao da me voli, upropastio mi je život, kaže Tijana Đuričić.

Objavljeno:

"Kraljica silikona" Tijana Đuričić (29) priznaje da je bila ljubavnica Kristijana Golubovića (51) i da ga je tri godine posećivala u zatvoru. Starleta tvrdi da žestoki momak u bračne posete nije zvao suprugu Ivanu, već samo nju i da su iza rešetaka pokušavali da naprave dete.

Ivana ga nije fermala

- Kristijan mi je upropastio život! Čekam da me pomene u "Zadruzi", pa da objavim sve snimke koje čuvam. Godinama me je lagao da me voli! Snimala sam ga kako priča da jedva čeka da mu dođem u posetu i da me obožava. Čak je hteo i dete sa mnom! - priča Tijana, i nastavlja da iznosi sav prljav veš o bivšem ljubavniku:

- Pričao mi je da mu je supruga Ivana samo paravan za medije. On zapravo nema ženu, samo ja sam mu tri godine dolazila u bračne posete u Zabeli, a ne Ivana! Slala sam mu pakete i novac za kantinu i peglala sam mu odeću. Ivana ga uopšte nije posećivala.

foto: Printscreen/Facebook/Tijana Djuricic

Zapalio joj kola

Tijana tvrdi da joj je Golubović pred kraj njihove burne veze zapalio auto, a krivicu je pokušao da svali na svog neprijatelja Aleksandra Čabarkapu!

- Kristijan je folirant, mnogo me je povredio. On je jedno g*vno smrdljivo! Dva dana pre paljenja auta mi je rekao: "Čuvaj se da ti Čabarkapa ne zapali auto, on je spreman na sve jer je moj neprijatelj". Kad se to stvarno desilo, nagovarao me je da prijavim Čabarkapu policiji! Srećom, nisam to uradila jer sam saznala da je zapravo Kristijan naredio svom čoveku da mi zapali kola. Vidite kako je pokušao da me iskoristi za svoja prljava posla! - završava priču kraljica silikona.

Kristijan je trenutno u "Zadruzi 4" i tek ćemo videti kako će reagovati kad sazna kako mu se bivša ljubavnica osvetila što ju je ostavio!

Bonus video:

(Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.