TEODORA PRIZNALA KAKO SE OSEĆALA KADA JE SAZNALA DA JE ANĐELO VARAO! Evo šta mu je poručila
Teodora Džehverović, Foto: TV Pink printscreen

PREVARENA

TEODORA PRIZNALA KAKO SE OSEĆALA KADA JE SAZNALA DA JE ANĐELO VARAO! Evo šta mu je poručila

Teodora je već neko vreme u skladnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem a sada je istakla da smatra da su oboje dovoljno zreli i stabilni da izdrže sve prepreke koje ih čekaju

Objavljeno:

Ekipa emisije "Premijera" ispratila je mladu muzičku zvezdu Teodoru Džehverović na nastup u Novom Sadu, a ona je pred premijernim kamerama otkrila da se u ovom gradu uvek sjajno provede.

Uvek je sjajno, uvek se radujem kad dođem ovde, jer su ljudi opušteni, lepi su, nemam tremu i uvek se super ovde provodem... Čudno je, krećemo u osam. Nekad se oduži, i do pet ujutru, a sad završim ranije, pa i legnem ranije, ali je čudno - navela je Džehverovićeva.

foto: youtubescreen

Teodora je već neko vreme u skladnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a sada je istakla da smatra da su oboje dovoljno zreli i stabilni da izdrže sve prepreke koje ih čekaju.

Smatram da je Nino zreo momak, a ja sazrevam pored njega, a radim i na sebi svakodnevno. Ovoje smo dovoljno stabilni psihički da izdržimo sve što nas čeka, ne samo veza na daljinu nego sve što nosi veza kada si javna ličnost - rekla je ona.

foto: Nemanja Nikolić

Teodorina majka Goca Džehverović je izjavila da je porodica Džehverović nedavno saznala da je Anđelo Ranković, aktuelni zadrugar, varao Teodoru dok su bili u vezi, a pevačica je na ovo imala veoma kratak komentar.

Pogađa me, sklanjam se i ne želim da komentarišem - rekla je Teodora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.