PEVAČICA SLAĐA ALEGRO OTKRILA KAKO JE PREPOZNALA DA JE ON TAJ! Devojke načuljite uši!
Slađa Alegro, Foto: Filip Plavčić

LJUBAV ZA SVA VREMENA

PEVAČICA SLAĐA ALEGRO OTKRILA KAKO JE PREPOZNALA DA JE ON TAJ! Devojke načuljite uši!

Slađa se osvrnula na svoju ljubavnu priču sa suprugom Zoranom koja traje već 13 godina

Objavljeno:

Popularna pevačica Slađa Alegro gostovala je ove nedelje u emisiji "Magazin in" kod autorke i voditeljke Sanje Marinković.

Slađa se osvrnula na svoju ljubavnu priču sa suprugom Zoranom koja traje već 13 godina. Oni su nedavno proslavili četvrtu godišnjicu braka, a pre toga su se devet godina zabavljali. Kruna njihove ljubavi je ćerkica Mila.

foto: Damir Dervišagić

Muškarac da bi vas pratio mora da bude bara-bar sa vama ili jači od vas. Kad kažem jači ne mislim da finansije, nego na mozak, dušu i na karakter. Ja imam sreću da živim sa čovekom koji podržava svaki moj korak, strast prođe, sve prođe, ali ostaje to da sa nekim zaista budete prijatelj, da vas prati.

foto: Printscreen/Instagram/sladja.allegro

Mi smo u vezi bili devet godina. Kad sam njega izabrala, odnosno izabrali smo se, od trenutka kad me je zagrlio, znala sam da mi je tu mesto. Kad sam upoznala njegovu majku i kad sam videla kako se on ponaša prema svojoj majci, tada mi je sve bilo jasnije. Moje dete ima od koga da uči, uz koga da raste i znam da će joj sigurno dati najbolji primer - rekla je Slađa, a sve gošće su se naježile od njene prelepe priče.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.