OKO NJE ZLATO i KRISTALI, ALI TO NIJE SVE! Ćerka Željka Mitrovića pokazala sav LUKSUZ u kome uživa! (FOTO)
Kristina Mitrović, Foto: Printscreen Instagram

LUKSUZ NA SVE STRANE

OKO NJE ZLATO i KRISTALI, ALI TO NIJE SVE! Ćerka Željka Mitrovića pokazala sav LUKSUZ u kome uživa! (FOTO)

Naslednica direktora TV Pink trenutno se nalazi u Holandiji i trudi se da obiđe sve znamenitosti Amsterdama ali i da uživa u prestižnom smeštaju

Objavljeno:

Kristina Mitrović, starija ćerka Željka i Milice Mitrović, koja živi i studira u Londonu, uživa punim plućima, uprkos pandemiji koronavirusa.

Naslednica direktora TV Pink trenutno se nalazi u Holandiji i trudi se da obiđe sve znamenitosti Amsterdama, ali i da uživa u prestižnom smeštaju.

Ćerka Milice i Željka Mitrovića u Holandiji

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p) дана

Kristinin budući suprug sin je ruskog tajkuna, bavi se privatnim porodičnim biznisom. Ima privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila koje menja gotovo svakodnevno. Fotografije koje starija ćerka Željka Mitrovića objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a Kristina se često pratiocima pohvali i skupocenim poklonima koje od budućeg supruga dobija

♥️

Објава коју дели Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) дана

Mitrovićka je oduševila svojom fotografijoma na kojima u raskošnoj toaleti uživa u jednom od amsterdamskih luksuznih hotela. Glamur je nedovoljno jaka reč da bi se opisao celokupan prizor sa zlatnim detaljima i kristalima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.