DAKIĆKA ŽEŠĆA OD ŠERON STOUN: Voditeljka u šestoj deceniji pokazala SVE atribute, ima telo za medalju!(FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

WOW!

DAKIĆKA ŽEŠĆA OD ŠERON STOUN: Voditeljka u šestoj deceniji pokazala SVE atribute, ima telo za medalju!(FOTO)

Voditeljka Snežana Dakić napravila je pravu pometnju kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kupaćem kostimu.

Objavljeno:

Naime, Snežana hrabro korača šestom decenijom, a kako se na društvenim mrežama pohvalila figurom u bikiniju, svi su komentarisali kako dobro izgleda.

"Ne odustajte od sebe. Nikad nije kasno da se promene navike. Potreban je 21 dan da bi se usvojila nova navika. Nemojte da se tešite hranom. Slaba je to uteha kad se nagomilaju masti... ", poručila je Snežana između ostalog Snežana Dakić.

Tesko je ne odustati od sebe. A narocito je to tesko kad smo usamljeni, depresivni, razocarani... Teze je voleti sebe kad nam se cini da nas drugi ne vole ; Kad vise nismo potrebni... Nije lako voleti sebe i brinuti o sebi i kad nam nije ni do cega, kad nam ponestane motivacije, ciljeva i samopouzdanja, kad smo tuzni ili moramo sve ispocetka Tesko je ne odustati od sebe Tesko je sacuvati se mentalno i emocionalno. A kamo li fizicki! To je najteze. Jer stres nas tera da povladjujemo sebi u izboru ukusne hrane i pica, u nedovoljnom spavanju, u nevezbanju kad smo umorni. A umorni smo stalno. Ali bez tog trojstva: emocionalnog, psihickog i fizickog, bez spoja duha i tela, nema kompletnosti u savremenom kompetitivnom svetu. Ako ste se privremeno i umorili od sebe, i pomalo digli ruke- vratite se. Pobrinite se za svoje blagostanje. Ovo telo treba da nam bude dom zauvek. Zglobovi i kosti treba da mogu da nas nose. Bolje je ako ne bole. A za to nam trebaju i cvrsti misici. Srce i vene moraju da rade, a lakse napumpaju krv za 60,70 kg, nego za 90 ili 120... Mislite o tome. Uz napomenu da zaista nije lako biti vitak i krepak. Narocito kako odmicu godine. Zato je najsigurnije jesti manje, tacnije preispitati namirnice koje jedemo, a ne idu nam u prilog. Bolje je zameniti ih drugim,korisnijim, sa manje kalorija, a isto su ukusne i lepo zasite. I to je tesko- zahteva promenu navika, deranzira, neurotizuje... Ali dugujemo to sebi: svom telu, jetri, slezini, gusteraci, zelucu, srcu, arterijama, mozgu... Ne odustajte od sebe. Nikad nije kasno da se promene navike. Potreban je 21 dan da bi se usvojila nova navika. Nemojte da se tesite hranom. Slaba je to uteha kad se nagomilaju masti... #detoxcentarhotelfontana @hotel_fontana_vrnjacka_banja

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.