NEMA LEBA OD GLUMAČKE KARIJERE, BANE TOMAŠEVIĆ PREŠAO U PEVAČE: Komiraćete se ko mu je napisao novu pesmu!
Foto: Youtube printscreen

sve bolje od boljeg!

NEMA LEBA OD GLUMAČKE KARIJERE, BANE TOMAŠEVIĆ PREŠAO U PEVAČE: Komiraćete se ko mu je napisao novu pesmu!

Glumac Bane Tomašević pored glumačke počeo je da gradi i muzičku karijeru, a nedavno je objavio novu pesmu "Dok sanjam te".

Objavljeno:

- Ta želja je oduvek tinjala u meni, rastao sam uz muziku i muzičare u mom rodnom Gornjem Milanovcu. Nikad nisam napravio taj inicijalni korak, ali nagovarale su me kolege, poput Nataše Ninković, Nele Mihajlović. Ne dam svim ovim okolnostima da me sruše, ne predajem se, radim na muzičkoj i glumačkoj karijeri - rekao je Bane Tomašević gostujući u jutarnjem programu na televiziji "Prva".

- Kad ulazite sa ljubavlju i sa verom u nešto ljudi to prepoznaju. Najvažniji mi je sud običnog slušaoca - dodao je glumac.

On je zatim otkrio da je muziku i tekst za njegovu novu pesmu pisala srpska manekenka Ana Sekulić.

- Ana Sekulić je pisala muziku i tekst, ona je pretalentovana devojka, a igrala je i u spotu za ovu pesmu - rekao je Bane.

Dok je na snazi bilo vanredno stanje, Bane je sa porodicom većinu vremena provodio u rodnom Gornjem Milanovcu gde se bavio poljoprivredom.

- Imam višnje, imam šljive, ništa bez rakije. Mislim da čovek treba da ima neku podršku, koja će biti za neke situacije kao što je ova trenutna, ponosan sam na to što sam unapred prepoznao neke stvari i pripremio teren da mogu da se povučem iz grada i budem u prirodi sa porodicom - istakao je glumac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.