SERIJA PORODIČNO BLAGO KRIJE DETALJ IZ BRAKA CECE BOJKOVIĆ: 5 godina nakon SMRTI njenog supruga
Foto: Printscreen

AUUU

SERIJA PORODIČNO BLAGO KRIJE DETALJ IZ BRAKA CECE BOJKOVIĆ: 5 godina nakon SMRTI njenog supruga

Serija “Porodično blago” je jedna od omiljenih u Srbiji i čini se da skoro sve znamo o likovima, ali i glumcima, ali gotovo je nepoznato da se u uvodnoj špici nalazi privatna fotografije glumice Svetlane Bojković.

Objavljeno:
  • 1

Naime, Valerija Gavrilović, lik koji tumači Ceca Bojković, u seriji ima troje dece sa Gavrilom Gavrilovićem, odnosno Mihailom Mišom Janketićem. Kako je bilo potrebno da se u špici dočara život glavnih junaka, ekipa koja je radila na seriji zamolila je našu glumicu da ustupi privatnu fotografiju za uvodnu špicu.

U jednom delu špice vidi se fotografija na kojoj Bojkovićeva drži bebu u rukama, a zajedno sa njom na fotografiji je Janketić. Beba koju drži je Katarina Žutić, njena ćerka.

foto: Printscreen

Zapravo reč je o fotomontaži. Na originalnoj fotografiji umesto Miše Janketića je uslikan otac Katarine Žutić, drugi suprug Cece Bojković - Miloš Žutić. Montaža je urađena toliko verodostojno da su gledaoci mislili da se zaista radi o orginalnoj fotografiji.

A Ceca je, naime, pet godina nakon smrti Miloša Žutića, koji je preminuo 1993. godine, ovu fotografiju ustupila u svrhe realizacije serije.

Glumica je Katarinu rodila kada je imala dvadeset pet godina, a Katarina je imala 21 godinu kada je ostala bez oca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media