TRAJKOVIĆKE IZNELE SAV LUJ VITON IZ KUĆE ZA SVADBU: Ležerno prošetale MILION DINARA, a ova je najskuplja!
Foto: Tamara Trajković

IMA SE MOŽE SE

TRAJKOVIĆKE IZNELE SAV LUJ VITON IZ KUĆE ZA SVADBU: Ležerno prošetale MILION DINARA, a ova je najskuplja!

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković su danas organizovali venčanje svom starijem sinu Milošu, koji je sudbonosno "da" izgovorio trudnoj izabranici Nini.

Objavljeno:

Ono što je svima sigurno privuklo pažnju, jesu svakako nesvakidašnji stajlinzi uglavnom ženskih članova porodice Trajković, ali i snajke Nine, koja nije bila u belom.

Naime, mlada je došla u patikama, umesto venčanice obukla je plavu haljinu sa bundom, dok je Slađa zablistala u uskoj beloj haljini. Posebnu pažnju na sebe skrenula je i Đanijeva mezimica, Sofija Trajković, koja se na venčanju svoga brata pojavila u svedenoj odevnoj kombinaciji, ali elegantnoj.

foto: Tamara Trajković

Posebna zanimljivost jeste i to što su Slađa, njena ćerka Sofija, ali i snajka Nina nosile skupocene trobe poznatog brenda "Luj Viton".

Sofija je ubedljivo imala najskuplju, a torbicu vrednu čak 4.000 evra nosila je preko ramena, dok je mlada uz plavu kombinaciju uklopila trobicu roza boje, a cena iste je 2.100 evra.

foto: Tamara Trajković

Za razliku od ćerke i snajke, Slađa je ponela torbu iste marke, koja pripada novijoj kolekciji, a čija cena na zvaničnom sajtu iznosi 2.690 dolara, odnosno 2.300 evra. Torba koju je nosila Đanijeva žena vrlo je popularna među našim pevačicama, te isu imaju i Karleuša i Ceca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.