TAJNA KRISTIJANOVIH OŽILJAKA: Jedan čovek je to odneo sa sobom u grob a sada je ON odlučio da PROGOVORI o svemu!
Foto: Printscreen

šok priča!

TAJNA KRISTIJANOVIH OŽILJAKA: Jedan čovek je to odneo sa sobom u grob a sada je ON odlučio da PROGOVORI o svemu!

Ljubomir Manojlović, poznatiji kao Buca Džambas, otkrio je mnoge nepoznate detalje o Kristijanu Goluboviću, tokom gostovaja u emisiji “Intervju”, na kanalu Balkan info.

Objavljeno: 16:48h

Kada ga je voditelj pitao zbog čega Golubović priča o tome da se sekao, da nikada nije nikoga drukao, da je bio u samicama, da je išao uvek glavom kroz zid i slično, Manojlović je ispričao zanimljivu priču.

“To sve priča verovatno zato što mu od rođenja fali neka daska u glavi. Za to sečenje u zatvorima ne znam, ali to što on priča za te ožiljke po stomaku, što pokazuje ‘Ja ratovao, ovo-ono’, to ga je, koliko sam ja čuo, njegov kum, a moj dobar drug koji je, nažalost, preminuo, Dragan Drljača zvani Drlja, on ga je isekao.”, počeo je još jednu šokantnu priču Džambas.

“A kako ga je isekao? Nije hteo! Kristijan je, želeći da bude ratnik i neki Sandokan da bude, želeo da bude tako sav u ožiljcima. I on mu je rekao: ‘Hajde ti me iseci, ne mogu ja sam’. I to što je Kristijan pričao da je nosio creva u ruci – jeste, ali niko ga nije u tuči isekao”, nastavio je da priča Manojlović.

foto: Printscreen / Youtube

“On je to tražio, vikao je ‘Ajde, ti si p***a ako to ne uradiš’ i ovom dosadi i uhvati žilet i iseče ga i Kristijanu ispadnu creva. Tako je on to uradio, za te ožiljke, što znači da nešto nije u redu sa njim u glavi. Što se drugi momci ne seku, pametni?”, ispričao je Buca Džambas priču.

On je potom dodao da njemu, za razliku od Kristijana, nije bio cilj da se hvali time da je bio u zatvoru i da je u njemu boravio samo tri puta.

“Ja sam prošao sveta, a on je prošao zatvore. I zatvor je za ljude, da se razumemo, ali meni nikada to nije bio cilj, iako sam se kretao među takvim ljudima”, rekao je Manojlović o tome.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.