ANA NIKOLIĆ MALTRETIRA SARADNIKA, JOŠ SE I POHVALILA! Svi ŠOKIRANI ovim prizorom! (FOTO)
Ana Nikolić, Foto: printscreen

NIJE JOJ LAKO

ANA NIKOLIĆ MALTRETIRA SARADNIKA, JOŠ SE I POHVALILA! Svi ŠOKIRANI ovim prizorom! (FOTO)

Ana Nikolić otkrila koga maltretira na snimanju

Objavljeno:

Pop zvezda Nataša Bekvalac pre tačno dve godine napravila je pravi bum kada je otpočela saradnju s popularnim reperom i producentom Slobodanom Veljkovićem Cobijem i objavila hit "Mala plava", koji potpisuje on. Ova pesma proglašena je hitom godine, do sada je na Jutjubu preslušana više od 40 miliona puta, a saradnja je na obostrano zadovoljstvo nastavljena.

Saradnja sa Natašom i Cobiju je otvorila brojna vrata - njegov rad dopao se brojnim zvezdama iz čitavog regiona, pa tako i Ani Nikolić koja je svoje mnogobrojne fanove rešila da dodatno obraduje, posle velikog uspeha studijskog albuma "Klinika".

Pop zvezda će, po svemu sudeći, vrlo brzo objaviti novi hit, koji potpisuje baš Cobi, sa kojim ovih dana marljivo radi u studiju. Ana je poznata kao surovi profesionalac, zbog čega saradnja s njom periodično zna da teško padne članovima njenog tima, pa tako i Cobiju - međutim, dani provedeni u studiju urodili su plodom na najbolji mogući način.

Šta reći... Maltretiram ga, ali imamo "traku"! Cobi, kralj - napisala je Ana na Instagramu i izazvala lavinu pozitivnih komentara uzbuđenih fanova, koji ne mogu da dočekaju njen novi singl.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.