GENETIKA JE ČUDO! Otkriveno kako će izgledati dete Lune i Marka: Bićete ZATEČENI kada vidite na koga će da liči!
Foto: Printscreen Instagram

KO BI REKAO!

GENETIKA JE ČUDO! Otkriveno kako će izgledati dete Lune i Marka: Bićete ZATEČENI kada vidite na koga će da liči!

Luna Đogani i Marko Miljković dobiće svoje prvo dete, a njihovi fanovi već su našli način da saznaju kako će izgledati njihov sin ili ćerka.

Objavljeno:

Naime, oni su uz pomoć aplikacije "FaceApp", koja na osnovu fotografije muškarca i žene, u ovom slučaju Lune i Marka, pokazuje kako bi izgledala njihova deca, to "saznali".

- Evo šta FaceApp kaže kako će izgledati deca Lune i Marka - piše uz fotografiju dečaka i devojčice, koji bi trebalo da izgledaju kao naslednici Lune i Marka.

Pojedini komentarišu da deca na fotografiji liče i imaju identične crte lica kao budući roditelji, od oblika očiju, nosa, čela... te da devojčia više liči na Đoganijevu, a dečak na Miljkovića.

foto: Printscreen

Podsetimo, Luna kaže da joj nije bitno da li je dečak ili devojčica, već da je živo i zdravo, a kako je istakla, svi su srećni i oduševljeni zbog njene trudnoće, a prva osoba koja je saznala da je ona u drugom stanju je njena majka Anabela Atijas.

- Samo da je živo i zdravo, iskreno. Inače sam toliko isprepadana, samo mi je bitno da bude živo i zdravo! - rekla je Đoganijeva.

- Ona je saznala među prvima da sam trudna, bila je sa mnom kad sam saznala. Odreagovala je burnije od mene, počela je da plače - istakla je Luna za medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.