SVI ZNAMO KAKO DUŠICA VODI ZADRUGU, ALI NIKO NE ZNA ZA OVO! Evo šta voditeljka radi kada je NIKO NE SNIMA!
Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen

DRUGA STRANA IZA KAMERE

SVI ZNAMO KAKO DUŠICA VODI ZADRUGU, ALI NIKO NE ZNA ZA OVO! Evo šta voditeljka radi kada je NIKO NE SNIMA!

Svi smo mi pomalo likovi iz rijalitija

Objavljeno:

Već četiri godine unazad Dušica Jakovljević vodi rijaliti šou-program "Zadruga", što podrazumeva da je i te kako upućena u sve ono što se dešava na imanju u Šimanovcima.

Iako su mnogi očekivali da joj nije ni na kraj pameti da slobodno vreme troši na zadrugare, voditeljka priznaje da je to daleko od istine.

foto: Printscreen Instagram

- Rijaliti je jedna razbribriga. Osim što vodim najgledaniji rijaliti šou "Zadruga", moram da priznam da sam navučena na taj format, pa i kada imam slobodan dan, kada mi obaveze dozvoljavaju, gledam i pratim sve u Beloj kući. Svi smo mi pomalo likovi iz rijalitija - ispričala je Dušica za "Star".

Na pitanje da li planira ponovo da se uda, Jakovljevićeva je odgovorila: "Ništa ne planiram za sada. Želim da budem posvećena svakodnevnim obavezama. Ako se ponovo udam okej, ako ne, ništa se tu bitno ne menja."

foto: Printscreen

Kada je reč o roditeljstvu, voditeljka ističe: "Deca nisu vojnici, pa da pošto-poto moraju da nešto zasluže vojnom disciplinom. Ja svoju decu osluškujem. Znaju kada postoje realne mogućnosti za nešto i kada su najveća nagrada zadovoljstvo, sreća, pohvala i kada im kažem da sam ponosna na njih. Mislim da su mi zbog toga veoma privrženi."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.