POSTOJI 1 DETALJ IZ ŽIVOTA GLUMCA KOJI NIKO NE ZNA, STRAHOTA GDE ŽIVI LANE GUTOVIĆ! Morate videti, MORATE
Milan Lane Gutović, Foto: Printscreen/youtube

ODE U DIVLJINU

POSTOJI 1 DETALJ IZ ŽIVOTA GLUMCA KOJI NIKO NE ZNA, STRAHOTA GDE ŽIVI LANE GUTOVIĆ! Morate videti, MORATE

Glumac Lane Gutović koji iza sebe ima veliki broj uloga kako na daskama koje život znače seli se u divljivnu

Objavljeno:

Glumac Milan Lane Gutović uključio se u Jutarnji program „Prve“ televizije, a tu priliku je iskoristio kako bi otkrio kako izgleda njegov život kada se skloni iz Beograda i ode u Sečanj, gde ima kontejner u kome boravi.

U trenucima kada mu život u centru Beograda postane naporan, glumac Lane Gutović koji iza sebe ima veliki broj uloga kako na daskama koje život znače, tako i na filmu, seli se u divljivnu.

foto: Printscreen youtube

Iako trenutno igra u nekoliko predstava, zbog korona virusa redukovana su izvođenja, a sada je prvi put otkrio da uslovi u njegovom improvizovanom kontejneru u Sečnju nisu najbolji.

- Nisam se sklonio nigde, tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je zgodno za zbeg... Taj deo pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovek kada bi hteo da dođe ne bi mogao, jer su čuvari okolo. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru. Ne liči na civilizovano mesto, uspeo sam nešto da napravim od tog mesta da ima struju i solarnu energiju – izjavio je glumac u jutarnjem programu „Prve“, a potom objasnio ko ga posećuje na ovom mestu:

Samo dva-tri prijatelja dođu ponekad, jer nisu strastveni pecaroši. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava.

U jednom trenutku glumac je pokazao i kako izgleda jedna od prostorija njegovog stana u centru Beograda, te prikazao bibloteku u kojoj provodi veći deo vremena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.