GLUMICA POTREŠENA, LIJE SUZE PRED SVIMA, SVIMA TEŠKO ZBOG NJENE DECE! Teški trenuci u životu Mine Lazarević
Foto: Printscreen/K1

plače u emisiji

GLUMICA POTREŠENA, LIJE SUZE PRED SVIMA, SVIMA TEŠKO ZBOG NJENE DECE! Teški trenuci u životu Mine Lazarević

Glumica Mina Lazarević (45) sa suzama u očima jedva je pričala o najtežim trenucima u životu, a najviše ju je potreslo kada je govorila o svojoj deci.

Objavljeno: 11:21h

Naime, glumica je iznela detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletana Gorana Stanića, koji ju je pretukao 2015. godine, u stanu u kojem su zajedno živeli.

- Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: "Ja ne znam ni šta su tražili zajedno". Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku - ispričala je Mina.

foto: Preentscren/RTV Pink

Na pitanje kako je njen stariji sin, kog je glumica dobila iz prvog braka, reagovao na sve ono što se dešavalo između nje i Stanića, pričala je sa knedlom u grlu i suzama u očima.

- Pa, burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali... Mislim, šta da ti kažem... - rekla je Mina u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

Podsetimo, nakon što je pretukao Minu, baletan je tada priznao krivicu, a sa sudom se nagodio da u kućnom pritvoru, uz elektronski nadzor, provede godinu dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.