Srpski pevač OŽENIO PRIJATELJICU SVOJE BIVŠE SUPRUGE A o prljavom vešu njegove porodice i dan danas bruji Srbija
Foto: Printscreen

ONI SU UVEK TEMA

Srpski pevač OŽENIO PRIJATELJICU SVOJE BIVŠE SUPRUGE A o prljavom vešu njegove porodice i dan danas bruji Srbija

Denser i pevač, Đole Đogani, nekada je bio oženjen sa Slađanom Delibašić, sa kojom ima dve ćerke, a danas je u srećnom braku sa Vesnom.

Objavljeno:

Naime, Slađa i Đole su 10 godina bili u braku, i imaju dve ćerke. Nakon razvoda se Đole venčao sa Vesnom koja je bila članica grupe i koju je Slađa učila prvim koracima prepoznatljivog plesa.

Denser i njegova sadašnja supruga su dugo zajedno i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Imaju i dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru.

Đole je svoju karijeru počeo još davnih devedesetih kad je bio i veoma popularan. Ipak, i dan danas ima nastupe i radi a svojom suprugom Vesnom.

Đole i Slađa su danas u veoma dobrim odnosima, a oko ćerki Silvije i Marinele su se uvek slagali.

foto: Nemanja Pančić

Međutim, o porodici Đogani se već tri godine zaredom pričalo i pisalo u medijima, te je u javnost i iznesem prljav veš od strane njenih članova Lune, Gagija i Anabele Đogani. Anabela je sa jedne strane pričala da je stalno imala problem sa Đoletom i celom porodicom Đogani, da ju je suprug fizički i psihički maltretirao, dok je Luna potvrđivala i opisivala kroz kakav pakao je njen otac prolazio zbog droge.

Podsetimo, Đoletov brat Gagi je nedavno uhapšen zbog posedovanja kokaina, a ubrzo nakon saslušanja i pušten da se brani sa slobode. Nedavno je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji privođenje Gazmena Đoganija, poznatijeg kao Gagi Đogani, pošto se nije odazvao pozivu.

- Nisam obavešten o tome da je trebalo da dođem danas u Tužilaštvo. Kad dođem u Beograd odmah ću se javiti kome bude trebalo - rekao je Gagi Đogani za "Kurir". On se, inače, kako se navodi, trenutno nalazi u Crnoj Gori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.