POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE DNEVNIKA Ivone Pantelić: Plašila sam se najbližima da kažem da IMAM RAK!
Foto: Printscreen

VELIKI BORAC

POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE DNEVNIKA Ivone Pantelić: Plašila sam se najbližima da kažem da IMAM RAK!

"Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled..."

Objavljeno:

Voditeljka Dnevnika na RTS, Ivona Pantelić, imala je rak dojke, koji je uspešno pobedila, a o borbi protiv teške bolesti govorila je u intervjuu za domaće medije.

- Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk - prisetila se Ivona.

- "Hajde, Ivona!" Nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu grupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život - rekla je Ivona za ovaj časopis.

?‍♀️#rts #rtsnews #tvhost #newspresenter

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on

Voditeljka ističe da joj je podrška najmilijih dosta značila, ali se plašila njihove reakcije kada im saopšti da boluje od ove bolesti.

- Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane, nervirali su me komentari "strašno" ili "pa, kako je to moguće", izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli - istakla je voditeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.