ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOBILA BIZARAN POKLON! Ovo je tako ČUDNO ali je ona PRESREĆNA! (FOTO)
Foto: printscreen

svašta

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOBILA BIZARAN POKLON! Ovo je tako ČUDNO ali je ona PRESREĆNA! (FOTO)

- Kada je jednom dolazio kod mene pitao me je šta da kupi da pijemo. Ja sam mu rekla da ne pijem ništa, već samo vodu i čovek mi donese paket vode - ispričala je događaj sa početka veze

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Prijović je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra, a sad je otkrila detalje sa početka njihove veze za koje javnost nije znala.

- Toliko sam bila zaljubljena, da recimo imam nastup u Austriji ili Nemačkoj, ne sećam se tačno, i kupujem kartu za Ameriku da odem da ga vidim samo na 4 dana jer ne mogu da izdržim bez njega. A onda pravo iz Amerike sletim na neku narednu svirku - počela je Aleksandra u emisiji ''Realna priča'', pa se prisetila i Filipovog gesta koji ju je ostavio bez teksta.

- Kada je jednom dolazio kod mene pitao me je šta da kupi da pijemo. Ja sam mu rekla da ne pijem ništa, već samo vodu i čovek mi donese paket vode - ispričala je događaj sa početka veze.

Aleksandra je nedavno priznala da ona i Filip nameravaju da prošire svoju porodicu. Naime, njih dvoje žele još petoro dece.

?

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.