SRPSKI GLUMAC SPAKOVAO KOFERE I HITNO NAPUŠTA BEOGRAD! Ima jak RAZLOG, jedni će ga PLJUVATI a drugi ŽESTOKO BRANITI
Foto: Printscreen

au

SRPSKI GLUMAC SPAKOVAO KOFERE I HITNO NAPUŠTA BEOGRAD! Ima jak RAZLOG, jedni će ga PLJUVATI a drugi ŽESTOKO BRANITI

Kada je reč o još jednoj popularnoj seriji u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, Andrej kaže da trenutno živi zaplet iz serije "Tate"

Objavljeno:

Poznati glumac Andrej Šepetkovski, kojeg gledamo u seriji "Tate", a od ove nedelje i u drugoj sezoni serije "Državni službenik", otkrio je da se sledećeg proleća seli u Sopot i da će sa zadovoljstvom napustiti Beograd.

- Gradim kuću u Sopotu i došao sam da obiđem majstore, da vidim da li im treba neka pomoć. Stalno sam u nekoj dilemi, verujte, da li prozor levo ili desno, koje grejanje da ugradim... Ma, da sam znao da ima toliko posla i stvari o kojima treba razmišljati, ne znam da li bih se upustio u sve ovo - iskreno je glumac priznao voditeljima i gledaocima emisije "Kec na jedanaest" na K1 televiziji, u koju se uključio uživo iz svog dvorišta.

Kako kaže, o gradnji njegove kuće mogla bi se napisati jedna dobra komedija.

- Nadam se da ću se useliti do marta sledeće godine. Pobegao sam iz grada, shvatili smo da ne možemo bez prirode i rešili smo da pobegnemo u šumu. Svakog vikenda sam sa porodicom "bežao" iz Beograda, i tako smo odlučili da se preselimo i uživamo svakog dana - kaže poznati glumac.

Nova sezona serije "Državni službenik" startovala je ove nedelje, i Andrej ističe da je na snimanju sve teklo glatko.

foto: Printscreen

- Vrhunska je ekipa, sve je teklo glatko, interesantni su zapleti i ništa nije forsirano. Odnosi između likova su u fokusu i mislim da je to ono što privlači ljude i "uvlači" ih u priču.

Kada je reč o još jednoj popularnoj seriji u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, Andrej kaže da trenutno živi zaplet iz serije "Tate".

- I u seriji i u životu gradim kuću. Samo što Marijanu Mićić u seriji "farbam" da to radim, a u životu to stvarno činim. Ljuba Bandović me je pozvao pre neko veče da mi javi da gleda "Tate" i baš me je iznenadio. Nisam očekivao da će se serija dopasti tolikom broju ljudi, jer nema psovki, nema nasilja. Gledaju nas i deca i stariji. Svaka epizoda je sve duhovitija i bolja, ali ne smem da vam otkrivam šta će se sve izdešavati u nastavku serije - kaže Šepetkovski.

(Espreso.co.rs / K1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.