NE ZNAČI DA ŽENA NIJE SREĐENA AKO NEMA JAKU ŠMINKU U ŠTIKLE! Jelena Nam je otkrila kako se sređuje u danima KORONE
Foto: printscreen

ISTINA ŽIVA

NE ZNAČI DA ŽENA NIJE SREĐENA AKO NEMA JAKU ŠMINKU U ŠTIKLE! Jelena Nam je otkrila kako se sređuje u danima KORONE

Da li i kod kuće želi da bude lepa?

Objavljeno:

Popularna pevačica Jelena Kostov na svom profilu na "Instagramu" pohvalila se novom frizurom. Proteklih meseci, mnogi pevači nisu imali nastupe, čak se nisu pojavljivali ni u emisijama.

Nas je zanimalo koliko je u proteklom periodu Jelena razmišljala o svom izgledu, da li je zapostavljala svoje nokte, frizuru i da li je uopšte navikla da se sređuje samo da bi svojim ukućanima bila lepa.

– Shvatila sam na samom početku ozbiljnost cele situacije i jako brzo sam se pomirila sa činjenicom da po svemu sudeći dugo nećemo moći da imamo nastupe i rešila sam da taj period koji traje i traje i traje iskoristim kako bih svoje telo, svoje zdravlje dovela u balans jer godinama unazad živim brzo, jako malo sam spavala, uvek na točkovima, dešavalo se da od sedam dana u nedelji radim šest, jedan dan jedna država dugi dan druga i tako u krug, a telo sve pamti... Svakog dana jaka šminka, nova frizura, visoke potpetice... Zato sam sada mesecima bez stresa, bez dugih putovanja, bez svega što naš posao zahteva... - rekla je Jelena za Espreso.co.rs i dodala:

– Ne znači da ako žena nema duge nokte, jaku šminku i isfeniranu kosu da nije sređena žena i žena koja ne vodi računa o sebi. Sada vodim život onako kako meni odgovara i kako najviše volim, opušteno u patikama i trenerci. To sam ja, u tome se najlepse osećam.

A koliko Jeleni nedostaju nastupi i druženje sa publikom?

– Slagala bih kada bih rekla da mi ne nedostaju nastupi, druženje sa ljudima, kolegama, ali isto tako znam da ce ovo proći kao jedan ružan san i da će sve biti kao pre, a da u međuvremenu dok sve ne prođe mi moramo ostati strpljivi i pozitivnog duha - rekla je Jelena na kraju ovog razgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.