HRVATSKI PEVAČ OTPEVAO OVO U EMISIJI, PUBLIKA KIPTALA OD BESA! Zbog njegovog ponašanja na televiziji svi su ljuti
Foto: printscreen

razgnevili se

HRVATSKI PEVAČ OTPEVAO OVO U EMISIJI, PUBLIKA KIPTALA OD BESA! Zbog njegovog ponašanja na televiziji svi su ljuti

Pevač Vlado Kalember našao se na meti kritika televizijske publike nakon sinoćne emisije, u kojoj se ponašao, kako gledaoci kažu, nefer prema jednoj kandidatkinji popularnog muzičkog šoua.

Objavljeno: 14:23h

Muzička takmičenja popularna su i u Hrvatskoj, kao i u našoj zemlji, već druže vreme. Čuveni pevač Vlado Kalember prihvatio je zadatak da bude mentor u emisiji "Zvezde", pa je sinoć nastupio sa Kristinom Klemenčić Novinc, koju je trebalo da "odvede" u drugi krug takmičenja.

Nakon što su izveli kantri pesmu "Islands in the Stream" Vlado se požalio da u numeri ima mnogo teksta i da bi voleo da je više ne peva.

Žiri u čijem sastavu je i pevačica Danijela Martinović pohvalili su ovaj dvojac, ali nakon konačne odluke, u kojoj učestvuje i publika u studiju, Kristina se nije plasirala u dalji krug takmičenja.

Na Fejsbuk stranici emisije pojavili su se veoma oštri komentari o Kalemberu. Ne pamtimo da su ga ovako kritikovali:

"Istina, njegovo vreme je prošlo, što je sasvim prirodna pojava. Neprirodno je što on to ne prihvata...", "Kristina je mogla dalje da je imala boljeg mentora, žao mi je zbog nje, ali Vlado više nije za pevanje, muči se jako i ovo danas je bilo neslušljivo", "Šteta zbog Kristine! Toliko...", "Nadam se da mu je bar malo neprijatno", "Vlado nije za mentora, on je specifičan vokal... onako...sam za sebe, a ne za duete...".

Pa zar je stvarno Vlado toliko loše zvučao? Poslušajte pa recite svoj sud.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žena stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.