KREATORI OTKRILI ŠTA STOJI IZA ZAKOPČANE KOŠULJE, OZBILJNOG IZGLEDA! Šta je Romana htela da postigne!(FOTO)
Romana Panić, Foto: Aleksandra Čolić

JA SAM DOBRO

KREATORI OTKRILI ŠTA STOJI IZA ZAKOPČANE KOŠULJE, OZBILJNOG IZGLEDA! Šta je Romana htela da postigne!(FOTO)

Poznate kreatori Bata Spasojević i Saša Vidić prokomentarisali su Romanin izgled na pres konferenciji

Objavljeno:

Romana Panić je proteklog utorka odlučila da stane pred pripadnike sedme sile, otvori dušu i ispriča kroz šta je prošla kada je optužena za saučesništvo u pljačkanju bankomata u Australiji. Ona je potpuno iskrena pričala o svemu - suđenju, vremenu provedenom u zatvoru, svojoj unutrašnjoj borbi da istraje, a svi su je bez daha slušali.

foto: Aleksandra Čolić

Međutim, mnogi su bili zainteresovani za njen stajling. Naime, ona se pojavila u odevnoj kombinaciji koja je privukla veliku pažnju, a mi smo kontaktirali poznate kreatore Batu Spasojevića i Sašu Vidića, kako bi nam prokomentarisali Romanin izgled na pres konferenciji.

foto: Filip Plavčić

Kosa, košulja, pantalone, naočare - sve ovo predstavlja da je u ozbiljnoj formi došla na konferenciju i tako ispoštovala vas novinare. Možda ova torba ne! - rekao nam je kratko Saša Vidić.

foto: Aleksandra Čolić

U svakom slučaju Romana se opredelila za vrlo čistu liniju. Bela košulja zakopčana do vrha govori o tome da je zatvorena, precizna, odmerena u komunikaciji, vrlo poslovna a opet belo simboliše čisto i nevino. Takođe, crne pantalone jasnog i svedenog kroja dodaju tu strogoću u komunikaciji. Visoki struk, tj. pojas je trenutno aktuelan i svakako naglašava Romaninu odličnu liniju koju godinama uspešno održava. Vivijen Vestvud torba je jedini detalj kojim je razbila vrlo sterilan stajling. Dezen torbe, Ingliš karo i ceo talas panka koji je Vivijen Vestvud pretočila u modu govori o tom buntovničkom pravku koji pank nosi kao muzički pravac - rekao nam je Bata Spasojević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.