ESTRADA STREPI OD STRAHA, ŠIRE SE SPEKULACIJE! Preko Raste došli do spiska, NEKI PEVAČI SU U OPASOSTI
Rastino hapšenjeje odličan pokazatelj da smo pred zakonom svi jednaki., Foto: Printscreen Instagram

Estrada

ESTRADA STREPI OD STRAHA, ŠIRE SE SPEKULACIJE! Preko Raste došli do spiska, NEKI PEVAČI SU U OPASOSTI

Rasta je bio blizak sa mnogim estradnjacima, sa kojima je navodno konzumirao narkotike, a koji poslednjih dana strepe da će ih zadesiti ista sudbina kao i Đurića

Objavljeno:

Stefanu Đuriću Rasti određen je pritvor u trajanju od 30 dana nakon što je policija kod njega pronašla 5 grama marihuane, a potom i oko 600 grama skanka u njegovom stanu.

Mnoge Rastine kolege koje su bile bliske sa njim strahuju da će ih policija dovesti u vezu sa ovim slučajem.

Rasta je bio blizak sa mnogim estradnjacima, sa kojima je navodno konzumirao narkotike, a koji poslednjih dana strepe da će ih zadesiti ista sudbina kao i Đurića.

- Rasta nikada nije krio da konzumira marihuanu, ali je svoja prijateljstva sa estrade, kao i privatna okupljanja sa estradnjacima krio kao zmija noge. Ipak, lista pevača sa kojima se viđao je duga, a ta druženja su se često odvijala u njegovom studiju. Tu je Rasta opušteno konzumirao marihuanu i delio je navodno sa svima koji su mu tražili. Pojedini od njih čak su i zvali Rastu kada im je trebala marihuana i kako bi ih povezivao sa dilerima. On im je svaki put rekao da ne može jer nije želeo da se izlaže riziku, budući da je mesecima bio na meti policije, a malo je reći da su sada preplašeni - kaže izvor i dodaje da je strah estradnjaka opravdan jer će policija u istrazi proveriti sve Rastine kontakte.

- Rasta se tokom istrage branio da je bio jedini konzumen droge koja je pronađena u njegovom stanu, ali će se istragom utvrditi sve okolnosti koje su dovele do njegovog hapšenja. Policija ozbiljno radi svoj posao, što znači da će proveriti sve sumnjive reperove kontakte, ali i sve one sa kojima se viđao i čuo u poslednje vreme - dodaje izvor i kaže da je Rastino hapšenje dobar pokazatelj da zakon važi za sve, pa i za bahate estradnjake.

- Rastino hapšenjeje odličan pokazatelj da smo pred zakonom svi jednaki. Dosta je bilo bahaćenja pojedinih ljudi sa estrade, koji su uvek vešto uspevali da se izvuku iz raznih nezakonitih radnji - zaključuje izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.