MAJI BEROVIĆ SE POSLE MNOGO GODINA OSTVARIO SAN! Otkriveni SVI DETALJI, OVO joj se desilo! (FOTO)
Foto: Promo

opa

MAJI BEROVIĆ SE POSLE MNOGO GODINA OSTVARIO SAN! Otkriveni SVI DETALJI, OVO joj se desilo! (FOTO)

Mnogo godina kasnije to se i ostvarilo, te posle 15. godina uspešne muzičke karijere odlučila sam da publici predstavim rezultate predanog rada i eksperimentisanja sa najboljim proizvodima iz sfere za lepote, kao moju prvu kolekciju strasti u životu

Objavljeno: 12:34h

Snovi postaju stvarnost kada u njih verujete, te je tako muzička zvezda Maja Berović obradovala svoje fanove vešću da izbacuje svoju liniju mejk-apa koja je od danas dostupna putem online šopa.

foto: Promo

- Od malih nogu kada sam kao devojčica uzimala krišom šminku od mame maštala sam o tome da jednog dana imam svoju paletu proizovda. I dok sam ređala karmine, senke i brojne komade koji su se našli u neseseru, zamišljala sam kako ću jednog dana sve te proizvode da sama napravim, baš onako kako želim. Mnogo godina kasnije to se i ostvarilo, te posle 15. godina uspešne muzičke karijere odlučila sam da publici predstavim rezultate predanog rada i eksperimentisanja sa najboljim proizvodima iz sfere za lepote, kao moju prvu kolekciju strasti u životu - Maya beauty line. Proizvodi Maya beauty line osmišjeni su tako da odgovaraju svim tipovima kože, a stručnjaci u Italiji i Nemačkoj radili su na tome kako bi proizveli najbolje i najkvalitetnije strukture koja će devojke i ja sa lakoćom moći da koriste. Najbezbedniji i najsigurniji način omogućava da imaju baš onakav efekat kakav žele. Sve ono što svakodnevno koristim kada se šminkam bilo da se radi o odlasku na večeru sa prijateljima ili koncert pred više hiljade ljudi predstavljam u svojoj kolekciji Maya beauty line. Vodila sam računa o svakom detalju, te sam želela da pakovanja nikoga ne ostave ravnodušnim i da svakom kupovinom svi budu iznenađeni i srećni - izjavila je ovim povodom Maja.

1 / 2 Foto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.