OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ POVODOM RASKIDA SA LUNOM I POMIRENJU SA ANABELOM: Sve je kako treba da bude, srećni smo!
Foto: Print Screen Youtube, Luna Đogani i Mako Miljković

ISTINA

OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ POVODOM RASKIDA SA LUNOM I POMIRENJU SA ANABELOM: Sve je kako treba da bude, srećni smo!

Na društvenim mrežama kruže priče da je između Lune i Marka došlo do određenih problema, i da više nisu zajedno. Na pojedinim stranicama na "Instagramu" pojavili su se navodi da se Miljković spakovao i da iznosi svoje stvari iz Luninog stana u kom zajedno žive...

Objavljeno:

Odmah smo pozvali Marka da proverimo da li su ove glasine istinite?

- Sve je top kod nas. Hejteri hoće, hejteri žele, ali hejteri nam ne mogu ništa. Naša ljubav je toliko jaka da nema te sile koja nas može rastaviti. Sve što se piše po "Instagramu" su čiste izmišljotine, ali neka ih, nama takvi natpisi ne mogu da naude. Mislim da sam svima dao do znanja da je veridba bila koran napred u našoj vezi, i da smo sve blizi ostvarenju onoga čemu se dugo radujemo,a to je proširenje naše porodice - rekao je Marko ekskluzivno za Alo.rs i dodaje:

foto: Printscreen Instagram

Podsećamo, Luna se pre nekoliko dana pomirila sa majkom Anabelom, te su mnogi komentarisali da je do svađe njih dvoje upravo došlo zbog toga što je upravo ona bila ta koja nije podržavala njihovu vezu.

- Odnos Lune i njene majke je onakakv kakav i trebaa bude između roditelja i deteta. Nema mesta mržnji niti bilo kakvim hejt komentarima, a ja samo mogu da kažem da sam ponosan na to što je mora verenica popravila odos sa svojom majkom jer znam kolko joj je falila sve ovo vreme - završava Miljković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.