EVO KOLIKO MARIHUANE DNEVNO POPUŠI RASTA I NA KOJI NAČIN JE KONZUMIRA! Nije zavisnik, ali zbog KORONE nabavio KILO?
Foto: Printscreen Instagram

IZJAVA U TUŽILAŠTVU

EVO KOLIKO MARIHUANE DNEVNO POPUŠI RASTA I NA KOJI NAČIN JE KONZUMIRA! Nije zavisnik, ali zbog KORONE nabavio KILO?

Poznati reper Stefan Đurić Rasta na saslušanju u Tužilaštvu priznao je da dugo koristi marihuanu, ali je negirao optužbe da je narko-diler.

Objavljeno:

Naime, on je, nakon što je policija protiv njega podnela krivičnu prijavu za prodaju opijata saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde je otkrio i koliko droge mu je dnevno potrebno, te da se zbog situacije sa korona virusom snabdeo većom količinom.

- Naime, tačno je da je kod mene pronađena predmetna opojna dorga onako kako je to u naredbi navedeno, ali nije tačno da sam istu držao radi dalje prodaje. Predmetna opojna droga je služila isključivo za moju ličnu upotrebu. Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i promoter sam iste i smatram da treba da se koristi kao lek. Nikada ranije kod sebe nisam posedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se jednostavno ukazala prilika da ovu količinu nabavim, a i zbog situacije sa Koronom želeo sam da se obezbedim - izjavio je Rasta u Tužilaštvu i dodao:

foto: Printscreen Instagram

- Ja nisam zavistan od marihuane i koristim je baš zato što smatram da ne mogu da budem zavistan. Ja inače koristim oko 20 grama dnevno u 20 džointa. Marihuanu koristim 3-4 dana, pa onda toliko napravim pauzu, pa je opet koristim. Sve zavisi od poslovnih obaveza i putovanja - zaključio je Rasta.

foto: Printscreen Instagram

Podsećamo, Đurić je u petak po podne uhapšen kada je kod njega pronađen kilogram narkotika skanka (malo jača marihuana, prim. aut). Policija je prilikom zaplene droge u njegovom stanu na Vračaru protiv muzičara podnela krivičnu prijavu za prodaju opijata. Iako mu se na teret stavlja neovlašćena proizvodnja, posedovanje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, Rasta je prilikom saslušanja u Tužilaštvu negirao ovo krivično delo, braneći se kako je marihuanu nabavio za ličnu upotrebu. Posle saslušanja po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Viši sud mu je odredio pritvor od 30 dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.