ŠOKIRALA SVE IZGLEDOM KOJI JE POZNAJU OD RANIJE! Srpski model ima 28 godina i potpuno UNIŠTILA LICE! (FOTO)
Dejana Živković, Foto: Printscreen/Instagram/dejanazivkovic

ŠOK PROMENA

ŠOKIRALA SVE IZGLEDOM KOJI JE POZNAJU OD RANIJE! Srpski model ima 28 godina i potpuno UNIŠTILA LICE! (FOTO)

Snimila je veliki broj reklama, a jedna od njih je za lanac restorana u Južnoj Africi

Objavljeno:

Manekenka Dejana Živković javnosti je postala poznata kada je učestovala u "Prvom srpskom top modelu", ali od tada do danas prošlo je devet godina, a devojka koja ima samo 27. godina deluje kao da je promenila lični opis.

Nakon što je iz pomenutog takmičenja Dejana Živković bila izbačena, kako su tada tvrdili zbog iritantnog ponašanja, ona nije želela da odustane od karijere modela, te je nastavila da se bavi ovim poslom.

Prvo je bila član jedne agencije u Beču koja se bavi modelingom, a potom je prešla u Milano. Krasila je naslovnice mnogih modnih časopisa među kojima je i italijanski „Vog“ i austrijski „Vangardist“. Snimila je veliki broj reklama, a jedna od njih je za lanac restorana u Južnoj Africi. Bila je zaštitno lice jednog brenda koji posluje na teritorijama Nemačka, Portugal i Grčka. Nastavila je uspešno da gradi karijeru, ali istom brzinom punila je novinske stupce sa svojim ljubavnim vezama.

Tako su mediji spekulisali da je bila u emotivnoj vezi sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, potom golmanom Vladimirom Stojkovićem, a mediji su te 2013. godne danima pisali da je upravo ona glavni razlog zbog čega se popularni Stojke razveo od tadašnje supruge Bojane Rajić. No, Dejana je to oštro demantovala. Ubrzo je usledila ljubav sa rukomentašem Vladom Mandićem, a 2014. godine osvanula je vest da je u ozbiljnoj vezi sa ozloglašenim vođom "škaljarskog klana" Jovicom Vukotićem.

Mesecima je u javnosti tvrdila kako nije sa njim u emotivno vezi, a onda se 2018. godine pojavila na njegovom suđenju u Beogradu i rekla da je njegova nevenčana supruga, poljubila ga i suđenje pratila sa njegovim ocem. Samo godinu dana pre suđenja, javno se fotografisala i pričala o ljubavnoj vezi sa bosanskim teniserom Damirom Džuhmurom. Ali prema pisanjima medija, ostavila je Damira jer ga je uhvatila u prevari sa pevačicom Katarinom Kajom Ostojić.

Poslednjih dana, Dejanine fotografije kruži internetom, a na njoj se može videti da se manekenka veoma promenila. No, jedni spekulišu da je preterala sa posetama estetskog hirurga, dok drugi tvrde da previše obrađuje svoje fotogafije u popularnom programu za sređivanje slika. Tako Dejana sa fotografija i Dejana uživo, izgleda drugačije.

#dejanazivkovic

Објава коју дели hvalaplasticaru (@plasticaru_hvala) дана

Nedavno je u jednom intervju na temu provokativnih fotografija sa društvenih mreža izjavila:

- Čini mi se da puno ljudi imaju pogrešnu sliku o meni baš zbog tih fotografija. Bavim se modelingom, moj posao zahteva od mene da se 'provokativno' fotografišem i to je sastavni deo mog posla. Ako je slikanje za neku kampanju donjeg veša, sigurno neću biti obučena u skafander (smeh). Volim svoje telo i nemam problem da ga pokažem. Muškarci su neumorni, ali na to sam navikla. Ne obazirem se, niti mi znači - istakla je Dejana, a potom otkrila koji je njen tip muškarca.

Inteligentan, stabilan, zreo, onaj koji je proputovao svet… Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju. Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje fotografije na društvenim mrežama - rekla je Dejana za "Alo!".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.