ANA NIKOLIĆ POKAZALA FOTKU SA NJIM! Komentar i slika su šokirali mnoge! Neverica! (FOTO)
Ana Nikolić, Foto: printscreen

DEVOJKA IZ KOMŠILUKA

ANA NIKOLIĆ POKAZALA FOTKU SA NJIM! Komentar i slika su šokirali mnoge! Neverica! (FOTO)

Ana je uspela da smrša ali mnogi smatraju da je preterala i da je na ivici anoreksije

Objavljeno:

Muzička zvezda, Ana Nikolić, oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni. Nakon što je u trudnoći nabacila ozbiljan višak kilograma, Ana je uspela da smrša, ali mnogi smatraju da je preterala i da je na ivici anoreksije.

Ana je danas postavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram i prisetila se dana kada je bila dosta mlađa, i izgledala kao sasvim obična "devojka iz komšiluka".

Moj plesni trener.. latino-americkih i standardnih plesova.. .poslao mi je ovu sliku...i resih da je objavim...ovo je Ana Nikolic pre "Ane Nikolic".. sve sam plesne sale obrisala po Beogradu.. ali ludo smo se zabavljali pre svega ...Ovom coveku dugujem puno za sve sto sam na sceni danas...P.S.MNOGO ME JE MALTRETIRAO...KADA BI ZNALI KOLIKO SAM PUTA OTISLA IZ SALE KUCI UPLAKANA,A TEK KOLIKO PUTA SU ME LJUDI CUDNO GLEDALI NA ULICI DOK PROBAM KORAK....ILI USTANEM U TOKU NOCI .. .Da se podsetim kako idu "prsti na rukama"-recimo.. KAD SE SETIM...ALI BILO JE LEPOOO...BITNO DA JE NEKADA BILO LEPO! - napisala je Ana.

Njeni pratioci su u komentarima bili složni da Ani nisu bili potrebni mnogi estetski zahtevi, pa su joj pisali: "Nikad, ali nikad nisi trebala da radiš ništa na licu, prelepa si bila", "Kako si ti bila lepa... Eeee, a tek Romale romali", "Ana pre Ane je imala puno lepša usta nego sada, uopšteno lepša", "Kakva si bila lepa, a sad si se unakazila, šteta", "Ovo je Ana Nikolić u koju sam bio zaljubljen", "Prirodna lepota, šteta što si toliko operacija napravila, jer prirodno si jako lepa žena".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.