RAŠA I GOCA POKAZALI KAKO IZGLEDA NJIHOV S*KS! Dobro protrljajte oči i pogledajte OVU FOTKU!
Goca Tržan, Foto: Printscreen / Instagram

PIKANTERIJE IZ SPAVAĆE SOBE

RAŠA I GOCA POKAZALI KAKO IZGLEDA NJIHOV S*KS! Dobro protrljajte oči i pogledajte OVU FOTKU!

Goca Tržan najavljivala je svoj rijaliti bez ikakvih naznaka da će na ovaj način otkriti kako je Raša startuje u krevetu

Objavljeno:

U rijalitiju "Moj savršeni brak" idejni tvorci zabavno-humorističkog programa Goca Tržan i Radomir Raša Novaković pokazali su skandalozno ponašanje pred kamerama, te pikanterije iz spavaće sobe stavili na tacnu.

Demonstrirajući kako protiče jedan od Rašinih nagona za seksom u društvu Goce, prema rečima korisnika društvenih mreža, pokazali su da su spremni na sve zarad novca, te su ogolili najintimniji čin.

foto: Printscreen Youtube

Na pitanje statiste koji glumi bračnog savetnika "kako biste ocenili svoj seksualni život", Goca i Raša su pogledali jedno drugog i zagonetno se smeškali, te se u kadru u sledećoj sceni u kupatilu pojavio Raša, koji se pribio Goci otpozadi i govorio: "Al si mi dobra". Simulirajući dogi pozu, Raša se nije libio da je pomazi po ruci i zadnjici dok je u sceni na setu vadila čist veš iz veš-mašine.

- Hajde, molim te, izađi, šta hoćeš sada ovde - uzviknula mu je Goca.

- Ima dovoljno mesta za oboje, ja bih ti radio svašta - bez trunke blama uzvratio joj je Raša, potom je dodirujući za grudi.

- Hajde, Radomire, molim te, uozbilji se. Sad ti ne bih dala pi*ku ni hektar da imam - odgovorila je pevačica.

foto: Printscreen Youtube

U narednoj sceni ponovo ju je zgrabio u garderoberu kao pomahnitali manijak, a pred kamerama je Goca otkrila kako ona gleda na seks kao intimni čin:

- Meni je seks povezan sa nečim što treba da bude spontano, što treba da bude emotivno i ne mora da bude filmski.

Goca Tržan najavljivala je svoj rijaliti bez ikakvih naznaka da će na ovako primitivan način otkriti kako je Raša startuje u krevetu:

- Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, s našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život. Iako se emisija može nazvati rijalitijem, mi nismo porodica Kardašijan, one ne idu na pijacu, ne kuvaju ručak. Veoma mi je zanimljivo da ljudi vide koliko me zapravo ne poznaju - piše Republika

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.