Brenu razapeli na Fejsbuku: Ti si ubica, kako možeš to da radiš?! Pevačica u šoku! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Lepa Brena

POKUŠAJ SAMOODBRANE!

Brenu razapeli na Fejsbuku: Ti si ubica, kako možeš to da radiš?! Pevačica u šoku! (FOTO)

Pevačica ovih dana svojim brodićem krstari Jadranom, a pauze pravi na nastupima koje ima po celoj bivšoj Jugoslaviji. U jednom od gradova na obali Hrvatske Brena je i "ulovila“ spornog jastoga i slikala se s njim
Objavljeno:

Na svojoj Fejsbuk stranici, Lepa Brena je pre par dana objavila fotografiju na kojoj drži ogromnog jastoga uz potpis:

- Brena ulovila jastoga od 3,5 kilograma!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I, naravno, mnogi su joj čestitali na dobrom ulovu, ali je bilo mnogo i onih koji su primetili da je reč o klasičnom mučenju životinja, da je jastog živ i vezan, da je Brena zapravo jedna od onih koje baš briga za životinje i da njen osmeh na fotografiji nije primeren.

Tebra, šta je ovo? Lepa Brena dubi na glavi, noge digla u vis! (FOTO)

- Tog jastoga sam „ulovila“ u restoranu! Nisam stvarno upecala ovako velikog jastoga, a još manje ga mučila! Ja ne mučim životinje, ja se bavim sportskim ribolovom. Odavno pecam i obožavam da pecam, kaže lepa Brena.

- Odavno pecam i obožavam da pecam. životinje nikada ne bih mučila. Mir u duši, mir u glavi! To je ono što sam shvatila kada sam počela da pecam. I zato razumem pecaroše koji mogu da sate provedu iščekujući ulov. A mir u duši je tu jer se bavim sportskim ribolovom i uvek vratim sve ulovljeno u vodu, zaključuje pevačica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.