DEKOLTE OVE VODITELJKE (53) SVI KOMENTARIŠU! Nedavno je postala baka i ne stidi se da pokaže vitku liniju!
Tončica Čeljuska, Foto: Print Screen Youtube

dekolte voditeljke

DEKOLTE OVE VODITELJKE (53) SVI KOMENTARIŠU! Nedavno je postala baka i ne stidi se da pokaže vitku liniju!

"Šta je sa dekolteom?! Možda bi gospođi Čeljuski neko mogao da kaže da ovo ipak nije prikladno za emisiju", rekao je kroz kritiku.

Objavljeno:

Nakon najnovije epizode talk showa 'U svom filmu' urednice i voditeljke Tončice Čeljuske, u kojoj je gostovala bivša premijerka Jadranka Kosor, na društvenim mrežama nanizali su se komentari vezani uz voditeljkin autfit.

U sinoćnjoj emisiji 'U svom filmu' gošća preko puta voditeljke Tončice Čeljuske (53) bila je bivša premijerka Jadranka Kosor (67) koja je nedavno objavila autobiografiju. Potom je pričala o detinjstvu bez oca i svom proboju u politiku, a gledaoci su se, osim na temu razgovora, osvrnuli i na modne odabire dama u studiju. Dok su jedni hvalili odabir haljine koju je nosila voditeljka, drugi su ipak bili suprotnog mišljenja. - Zvezda večeri nije Jadranka Kosor, već Tončica Čeljuska u haljini za broj manjoj. Gospođa Čeljuska je zgodna žena, a večeras se predstavila i kao vrlo seksi autorka s izuzetnom bujnim grudima s dubokim dekolteom. Hvala Bogu da su HRT-ovi puritanci zažmurili. Bravo za gospođu Tončicu Čeljusku! - nahvalio ju je jedan gledalac, a drugi je bio potpuno drugačijeg mišljenja: "Šta je sa dekolteom?! Možda bi gospođi Čeljuski neko mogao da kaže da ovo ipak nije prikladno za emisiju", rekao je kroz kritiku.

Komentari gledalaca
Komentari gledalacafoto: Facebook printscreen
Komentari gledalaca
Komentari gledalacafoto: Facebook printscreen

Podsetimo, u sinoćnjoj emisiji Jadranka Kosor pričala je o svojoj novoj biografiji 'Premijerka: zapisci one koja nije htjela biti zapisničarka' te je pritom spomenula kako je odrastala bez oca i dobrim delom bez majke, a potom se osvrnula i na period nakon obavljanja funkcije premijerke.

Inače, voditeljka čiji autfit komentiarišu pre dve godine je postala baka. - Moj život je od ovog Božića bogatiji za jedno novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svet je došla moja unuka, malena Amelie, najljepši Božićni poklon koji sam ikada dobila -stoji uz objavu fotografije Tončice Čeljuske na društvenoj mreži. Malenu Amelie rodila je starija Čeljuskina ćerka Anuška, koja sa suprugom živi u Švajcarskoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.