ĐOLE ĐOGANI PRITEGAO GAGIJA DA SE TESTIRA, DA BI BIO SIGURAN! Sada zna šta je prava istina i OVO rekao!
Đole i Vesna, Foto: Happy tv printscreen

NEMA ŠALE SA NJIM

ĐOLE ĐOGANI PRITEGAO GAGIJA DA SE TESTIRA, DA BI BIO SIGURAN! Sada zna šta je prava istina i OVO rekao!

Đole Đogani je istakao da se Gagi testirao i da nije konzumirao narkotike

Objavljeno:

Ne može da opravda njegovo ponašanje.

Tokom proteklih dana svi domaći mediji bili su puni vesti o denseru i bivšem zadrugaru Gagiju Đoganiju, koji je uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Iako je Gagi tvrdio da je prestao sa korišćenjem narkotika još pre mnogo godina, ovo hapšenje ponovo je poteglo pitanje da li i dalje konzumira ove supstance. O svemu je za emisiju "Premijera" progovorio njegov stariji brat Đole Đogani, koji je istako da se Gagi testirao i da nije konzumirao narkotike.

foto: Espreso.co.rs

Čuo sam se sa njim, u kontatku smo stalno. I prvo veče sam se dopisivao sa njim, sutradan sam odmah rekao da ga sestra odvede da proveri da li je nešto uradio, koristio, on je bio negativan, to je meni bilo bitno. Zabrinuo sam se, jer je napravio jednu ogromnu pauzu kad je bilo sve u redu. Sad postoji određeni razlog zašto, nismo pričali, tražio mi je nekoliko dana da se opusti, da se smiri, da se vrati u normalu malo, vidi se da postoji pokajanje, najbitnije je da nije koristio. Ja sam ga, mogu da kažem, naterao, sestra Nađa ga je odvela da se proveri i nije koristio. Ne mogu da budem ljut, ali ne mogu da opravdam, takve stvari ja ne opravdavam - rekao je Đole.

foto: printscreen

Đoletova supruga Vesna Đogani otkrila je ponešto i o svojoj novoj, privremenoj profesiji TikTokerke, što joj odlično ide od ruke.

Od muke, krenulo je vanredno stanje, i ja sam onda odlučila da budem aktivna na svim društvenim mrežama, rekla sam da je krajnje vreme. Donosi i novac i popularnost, dobila sam dosta poslovnih ponuda koje nikad ne bih dobila - rekla je Vesna.

Meni je jako zabavno jer se ona skida, oblači, šminka na svakih pola sata, uvek se nešto lepo dešava, i meni je to ok... Tu je ozbiljan novac u pitanju, jer idu pare od reklama. Više se isplati da TikTokuješ nego da pevaš, da imaš svoj vlog, kanal, gde pričaš, gde te ljudi prate - nadovezao se Đole.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.