OVAJ VODITELJSKI PAR ĆE PREUZETI IZGLEDA SLAVU JOVANI I SRĐANU! Oni su nova lica jutarnjeg programa!
Jovana i Srđan, Foto: Zorana Jevtić

VODITELJSKI PAR KOJI OSVAJA POLAKO SRCA

OVAJ VODITELJSKI PAR ĆE PREUZETI IZGLEDA SLAVU JOVANI I SRĐANU! Oni su nova lica jutarnjeg programa!

Voditeljka je sada dlučila da otkrije detalje pa je saopštila javnosti da je njenom kolegi u ponedeljak ujutru fizički onemogućen ulazak na posao

Objavljeno:

Gledaoci širom Srbije već danima su uskraćeni za jutarnja druženja sa svojim omiljenim voditeljskim parom, a njihov dalji angažman na nekoj od televizija za sada je neizvestan.

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV "Prva" zbog nesuglasica koje su nastale sa menadžmentom televizije.

foto: Printscreen

Ni Jovana ni njen kolega Srđan nisu hteli da potvrde istinitost tvrdnji povodom prekida saradnje sa svojom medijskom kućom jer, kako voditeljka kaže, ni jednog trenutka nisu bili obavešteni o tome, piše Wanted.

Voditeljka je sada dlučila da otkrije detalje, pa je saopštila javnosti da je njenom kolegi u ponedeljak ujutru fizički onemogućen ulazak na posao.

"Sa samim prestankom radnog angažmana na Prvoj TV, ni Srđan, ni ja, nemamo nikakav problem. Bili smo i na drugim televizijama, odlazili sa njih, i taj proces doživljavamo kao nešto najnormalnije na svetu, proces u kojem ljudi koji vode televizije, i profesionalci koji u njima rade, u nekom trenutku mogu da imaju i različite planove, i različite želje. Rastanak je, u tom slučaju, najprirodnija stvar, i dešava se i bez ljutnje i bez teških reči, a pogotovo bez laži, to jest, bez nepotrebnog pokušaja pronalaženja opravdanja", rekla je, između ostalog, Jovana.

Informacija o budućem angažmanu Jovane i Srđana još uvek nije poznata javnosti, mada se u televizijskim krugovima uveliko priča o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1.

U međuvremenu, gledaoci će ostati uskraćeni za jutra sa omiljenim voditeljskim parom, pa je gotovo izvesno da je upravo sada pravo vreme za sve koji bi želeli da preuzmu tu titulu i zamene Jovanu i Srđana koji su godinama unazad u nedostižnom vrhu gledanosti.

Najozbiljniji pretendenti za titulu novog omiljenog televizijskog para trenutno su Dajana Paunović i njen kolega Nemanja Velikić, takođe voditelji jutarnjeg programa, a Dajana je juče, u jeku priče o Jovani i Srđanu, na svom Instagram profilu pohvalila svoju emisiju i podelila sledeću objavu:

Da vas informišemo, ali i zabavimo, tu smo zbog vas", napisala je na Instagramu i najavila početak programa koji vodi zajedno sa svojim kolegom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.