JOŠ JEDAN POLICAJAC SIMIĆ JE IMAO SVOJ HAREM! Bio je omiljeni MUŠKARAC U SFRJ,žene su se otimale oko njega! (FOTO)
Policajac sa Petlovog brda Simić, Foto: Damir Dervišagić

NEODOLJIVI SIMIĆI

JOŠ JEDAN POLICAJAC SIMIĆ JE IMAO SVOJ HAREM! Bio je omiljeni MUŠKARAC U SFRJ,žene su se otimale oko njega! (FOTO)

Policijski inspektor Boško Simić ima petoro dece i četiri žene spretan u akcijama neobičan otac svojoj deci neponovljiv svojim bivšim i budućim ženama

Objavljeno: 14:29h

Svi se sećate poznatog i neodoljivog Inspektora Simića iz serije "Policajac sa Petlovog brda", kome žene prosto nisu mogle da odole.

Svi su pitali na šta to žene padaju kada on kako je jednom prilikom njegov šef rekao : Lep nisi, pa i zgodan nisi, na šta te žene padaju?

foto: Printscreen Youtube

Policijski inspektor Boško Simić, ima petoro dece i četiri žene. Spretan u akcijama, neobičan otac i „majka" svojoj deci, neponovljiv svojim bivšim i budućim ženama.

Sve njegove bivše supruge su vrlo uspešne poslovne žene, a njihove karijere ne ostavljaju nimalo vremena za porodični život, dok Boško sa svojom decom živi u kući na Petlovom brdu.

foto: Printscreen youtube

Vremenom njegov profesionalni život trpi jer njegov šef ne želi da toleriše stalna zakašnjenja i izostajanje sa posla. Život njegove neobične porodice pun je komičnih situacija, ali porodična ljubav pomaže da se uvek i iz svake situacije pronađe najbolji izlaz.

foto: printscreen

A u današnje realno vreme, ne vreme serije i filma, kada su se policajci i pripadnici održavanje reda i mira gledali kao heroji,sve se promenilo.

Danas imamo Simića Generala koji javno priča o skandalu sa pevačicom Ljupkom Stević, iako je oženjen i ima decu. Nedavno je postao i deda, ali izgleda da General osvaja žene kao i naš inspektor Simić u seriji, ali u ovoj surovoj realnosti, mnogi zbog njegove neodoljivosti pate.

Mnogo puta smo se slatko nasmejali uz ovu seriju, jer ovako posvećen inspektor deci, ali i ženama je zaslužio pohvalu od nas, što ne možemo reću u realnosti za Generala Simića. Serija je jedno, umetnost nam nudi iluziju, da bismo preživeli, ali realnost nam nudi samo istinu, bolnu i vrlo opipljivu, kao polupani automobili i slomljeno srce Ljupke Stević

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.