ŽELJKO JOKSIMOVIĆ SE ZABAVLJAO SA JOŠ JEDNOM VODITELJKOM KOJA JE IMALA VELIKI BLAM: Gledamo je na STUDIJU B, ŠOK
Foto: printscreen

sećate se nje?

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ SE ZABAVLJAO SA JOŠ JEDNOM VODITELJKOM KOJA JE IMALA VELIKI BLAM: Gledamo je na STUDIJU B, ŠOK

Raskinuli su zbog Jovane, a danas je i ona srećna u ljubavi

Objavljeno:

Voditeljka Adriana Čortan bila je zapažena od samog početka televizijske karijere, kada je počela da vodi “Siti” na TV Pink, ali je posebno interesovanje medija privukla svojom vezom sa jednom od najpopularnijih srpskih pop pevača, Željkom Joksimovićem.

Ipak, ova veza se nije lepo završila, jer je Željko sa njom raskinuo upravo zbog svoje supruge i njene koleginice Jovane Joksimović.

Kada su se Jovana i Željko upoznali pre 12 godina, oboje su bili u dugim vezama, ali su odlučili da ih prekinu jer su želeli da budu jedno sa drugim.

Adriana posle kraha trogodišnje veze je nastavila dalje, a kako je jednom prilikom istakla, sa Željkom nije ostala u dobrim odnosima i nema kontakt s njim.

Osim po vezi sa Joksimovićem, Čortanova je ostala upamćena i po tome što je Novi Sad nazvala “New Now” u želji da prevede naziv grada na engleski, a peh iliti blam, se i dalje prepričava.

Adriana se i dalje bavi poslom voditeljke i vodi jutarnji program televizije “Studio B”, a pre dve godine na današnji dan, 23. septembra 2018. godine, udala se za svog izabranika, biznismena Nemanju Simića.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.