MUŽ NAŠE PEVAČICE I ZADRUGARKE PREMINUO OD GLADI I HLADNOĆE, TUGA VELIKA: Saznala užasnu stvar posle njegove smrti
Foto: printscreen

bio je na heroinu

MUŽ NAŠE PEVAČICE I ZADRUGARKE PREMINUO OD GLADI I HLADNOĆE, TUGA VELIKA: Saznala užasnu stvar posle njegove smrti

Tek 2011. godine Viktorija saznaje da se je njen bivši suprug preninuo od hladnoće i gladi kao beskućnik gde je droga uzela danak

Objavljeno:

Život pevačice Snežane Mišković svojevremeno bio je tema javnosti. Pevačica specifičnog glasa briljirala je na sceni svojim nastupima i talentom, ali iza scene odvijala se neka druga priča.

Naime, Viktorija je 1982. godine rekla sudbonosno “da” momku sa kojim se zabavljala tek deset dana, a onda su se njeni snovi srušili kada je saznala istinu.

Problemi su gortovo odmah počeli, pričala je Viktorija, a on je, kako je izjavila svojevremeno za medije, između nje i heroina izabrao heroin. Ikao se nadala da će se stvari promeniti, zadavo jeoj je velike probleme kao što je bio njegov nestanak, kada se nije oglašavao, a zapravo se krio zbog dugova.

1993. pevačica je rešila da okonča brak koji nigde nije vodio, a nakon toga o njemu nije čula ništa.

Tek 2011. godine Viktorija saznaje da se je njen bivši suprug preninuo od hladnoće i gladi kao beskućnik gde je droga uzela danak, prenosi Blic.rs

Pevačica je 2014. definitivnio napustila estradu smatravši da njena muzika nije komercijalna i da od tog parvca niko ne može da zaradi za život. Takođe, priznala je i da je sama probala heroin u svom neznanju, ali i uspela da se izbori sa najvećim zlom shvativši da je doživela prvu ovisničku krizu.

Viktorija ni sa drugim mužem nije imala sreće, sa bivšim drugim suprugom trajala je borba za starateljstvo nad maloletnom ćerkom Tarom.

Nekoliko puta ućestvovala je u rijalitijima kako bi zaradila novac za ćerku i sebe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.