LJUPKA IMA NOVOG UDVARAČA, LIČI NA GENERALA SIMIĆA, MORATE VIDETI: Preturićete se sa stolice kada SAZNATE ko je on
Foto: printscreen

vozi skupa kola, živi u vili

LJUPKA IMA NOVOG UDVARAČA, LIČI NA GENERALA SIMIĆA, MORATE VIDETI: Preturićete se sa stolice kada SAZNATE ko je on

Nedavno su srpski mediji pisali o njemu, a popularan je i na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Ljupka Stević nakon skandaloznog raskida sa oženjenim dečkom i videa demoliranja njegovih kola, dobila je zabranu prilaska bivšem, ali i podršku kao i udvarača.

Ranko Đurišić podelio je na svom Instagramu poruku upućenu pevačici, a ispod nje su usledili poljupci i poruke kako sa njegove tako i sa Ljupkine strane. Ko je novi pevačicin udvarač?

Podogoričanin Ranko Đurišić Crni postao je poznat pre nekoliko godina kada je u Crnoj Gori prikupio dovoljan broj potpisa da se kandiduje na izborima, ali je ipak odustao. Protiv njega je tri puta vođena istraga za ubistvo, ali nije osuđen ni za jedno.

foto: printscreen

Stekao je veliku popularnost na društvenim mrežama gde se hvali lagodnim životom, a njegova parola: "Biće bolje, ali samo nama", koja se mogla čuti i od pojedinih učesnika Zadruge, dok su ga pozdravljali, postala je hit.

foto: printscreen

Ranko je vlasnik nekolko luksuznih kola, među kojima je i limuzina, kao i žuti hamer po kom je prepoznatljiv, a tepa mu "žućko".

Upravo je "žućko" spojio Ljupku i Ranka.

Đurišić takođe poseduje i luksuznu vilu od 1300m2 na primorju, više lokala i restorana po Podgorici, kao i stan u samom centru. Propagira nerad i lagodan život, nedavno se našao i na meti srpskih medija, kada se pojavio na protestima ispred Skupštine Srbije.

Ženio se samo jednom, ali zato ima petoro dece, sa tri različite žene.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.