TANJA SAVIĆ IDE U ZATVOR!? EVO ŠTA JE URADILA: Javila se komšinica, ESTRADA U ŠOKU!
Tanja Savić, Foto: printscreen

HAOS U GLAVI

TANJA SAVIĆ IDE U ZATVOR!? EVO ŠTA JE URADILA: Javila se komšinica, ESTRADA U ŠOKU!

Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu ali je nikad nije završila ali se vozika

Objavljeno: 10:10h

Tanja Savić već godinama vozi automobil iako nema vozačku dozvolu!

Da stvar bude još gora, pevačica se uredno vozi po Beogradu, ali i kada je u Radincima, bez ikakvog problema skokne do Smedereva u nabavku. Iz svega navedenog jasno je da ne poštuje propise, a kada će biti kažnjena zbog nedoličnog ponašanja i kršenja zakona, pitanje je trenutka.

foto: YouTube/printscreen

Naime, Tanja je upisala auto-školu sa 23 godine, ali je zapravo nikada nije završila, odnosno, nije položila i dobila vozačku dozvolu. Budući da je neko ko je i te kako aktivan učesnik u saobraćaju, Savićeva bi mogla da zbog ovog prekršaja bude debelo kažnjena. Komšije iz sela Radinci, gde je i rođena, istakli su da im nije jasno kako je do sada policija nikada nije sankcionisala.

Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu, ali je nikad nije završila. Viđam je ovde da se vozika. Sedne sama ili sa sestrom Biljom i ode negde. Verujem da je policija ovde ne bi i zaustavila jer je znaju, a verovatno im nije i na kraj pameti da nema dozvolu. Ipak, ne znam kako se u Beogradu izvukla da bar ne plati neku kaznu. Možda je uzoran vozač - započela je priču komšinica za Svet koja, kao najveći problem, vidi to što pevačica uredno vozi i decu, ali i članove porodice, pa smatra da time ugrožava kako svoju tako i svačiju bezbednost učesnika u saobraćaju.

foto: Damir Dervišagić

- Koliko sam uspjela da vidim, izveštila se, to nije sporno. Poštuje propise i to je super, ali postoji zakon. Ne sme i sebe da vozi, a kamoli decu. Znate kako kažu, uvek stradaš zbog nepažnje neke budale, a ne iz svog neznanja. Meni su ovde u kraju rekli da ona dozvolu nema - zaključila je komšinica zabrinuto.

Kako dalje saznajemo, Tanji, kao nekom ko nema položen vozački ispit, ne mogu da budu izrečeni kazneni poeni. Takođe, i sud ne može da joj izrekne zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom niti da joj se oduzme dozvola jer dozvola u ovom slučaju ne postoji. Ono za šta se pevačica može teretiti, prema našem zakonu, jeste novčana kazna do 120.000 dinara od prekršajnog suda ili najstroža predviđena kazna za ovakav prekršaj, a to bi bilo maksimalno 60 dana zatvora.

Nakon ovoga pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.