LJUPKI NIJE PRVI PUT DA UNIŠTAVA MUŠKARCIMA KOLA: Razvalila je i ŠARIĆEV BENTLI, a za Espreso otkrila SVE (VIDEO)
Ljupka Stević, Foto: Filip Plavčić

BENTLI JOJ DOŠAO GLAVE

LJUPKI NIJE PRVI PUT DA UNIŠTAVA MUŠKARCIMA KOLA: Razvalila je i ŠARIĆEV BENTLI, a za Espreso otkrila SVE (VIDEO)

Ljupka Stević u gostovanju naše rubrike Espreso tviter kao da je već tada predvidela kakva je sudbina sa kolima čeka

Objavljeno:

Skandal koji se dogodio protekle noći između pevačice Ljupke Stević i njenog partnera, pukovnika policije, Dragiše Simića, uzburkala je javnost. Kako se vidi na snimcima koji kruže društvenim mrežama, Ljupka je pukovniku demolirala dva automobila, međutim ona je to porekla.

Ljupka Stević u gostovanju naše rubrike, kao da je već tada predvidela kakva je sudbina sa kolima čeka. Stvar da bude zabavnija, tviteraš je tada rekao :

Pevačica Ljupka Stević polupala Šarićev Bentli - Ako je do sada niste upoznali SADA je prilika. Ona je reagovala vidno iznervirana, želeći da se stvai tačka na tu priču, ali izgleda da je sama sebi skočila u usta, narodski rečeno i priča nije tu stala.U ispod možete i pogledati njenu reakciju na Espreso tviter provokaciju jednog od tvirteraša.

Skupoceni „bentli“, koji je oduzet od člana Šarićevog klana Bobana Stoiljkovića i dodeljen Upravi saobraćajne policije, vozila je, verovali ili ne, i pevačica Ljupka Stević, saznaje Kurir iz odlično obaveštenih izvora u policiji.Prema rečima sagovornika, upravo je ova folkerka bila za volanom „bentlija“ kad je oštećen u sudaru 2012. godine.

foto: Filip Plavčić

Podsetimo, tad je zvanično saopšteno da je Dragiša Simić, doskorašnji načelnik Uprave saobraćajne policije, upravljao kolima, pa se postavlja pitanje zašto je policijski automobil vozio neko ko nije zaposlen u MUP i ko je dao kola pevačici!

- O mnogim stvarima u policiji dugo se ćutalo, ali jednostavno sve mora da se istera na čistac. Strašno je da se državna imovina koristi u privatne svrhe i da neko koristi automobile kako im je volja. Niko u policiji ni na koji način ne želi da ulazi u bilo čije privatne odnose i prijateljstava, ali što je mnogo, mnogo je. Dati nekom automobil od 250.000 evra da se švrćka i da pritom napravi udes, a da za to nikad ne odgovara, što je mnogo mnogo je, sve ide iz džepa građana - navodi izvor iz MUP, dodajući da „slučaj bentli“, osim kriminalističke policije, ispituje i unutrašnja kontrola.Sve iz džepa građana. Skupoceni automobil, nestao je iz MUP, ali Služba unutrašnje kontrole ga je pronašla, i to u jednom beogradskom servisu za automobile.

Ljupka Stević NE MOGU DA PRIČAM, RUČAM

Novinari su tada pozvali Ljupku Stević. Međutim, kad je čula pitanje, kratko je odgovorila da ruča.

- Trenutno ručam, ne mogu sad da pričam. Pozovite me kasnije da razgovaramo, ali zaista ne znam o čemu pričate - rekla je Ljupka. Kada su je pozvali nakon ručka nije se javljala na telefon.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.