POZNATA GLUMICA NA RUBU BEDE! Sedam meseci ne radi već, postala socijalni slučaj! ŠOK!
Ljiljana Jakšić, Foto: Dragan Kadić

POTRESNO

POZNATA GLUMICA NA RUBU BEDE! Sedam meseci ne radi već, postala socijalni slučaj! ŠOK!

Ljiljana je istakla da je dobila pomoć od države, ali da je zbog otkazanih nastupa postala socijalni slučaj

Objavljeno:

Glumica Ljiljana Jakšić koja je u šestoj deceniji postala majka, a sada već sedam meseci ne može da radi zbog korona virusa, te se požalila na lošu finansijsku situaciju.

foto: Printscreen

- Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti - započinje Ljiljana za emisiju "Premijera- Vikend specijal".

Ljiljana je istakla da je dobila pomoć od države, ali da je zbog otkazanih nastupa postala "socijalni slučaj". No, uprkos svemu, nije upućivala apel za pomoć.

foto: Prinscreen

- Nisam upućivala apele, bilo je uplaćemo nekih 90 hiljada za prva tri meseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji - ispričala je glumica i pomenula ćerku Dariju, koja je ove godine postala školarac:

- Ona je sada pošla u školu. Ona je bila uzbuđena, ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je doneli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, ide svakodnevno u školu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.