VODITELJKA SLAGALICE NA POČETKU KARIJERE POJAVILA SE U SERIJI! Nikada je ne biste prepoznali kao GLUMICU (FOTO)
Kristina Radenković, Foto: Printscreen

ŠARMIRA ZNANJEM I TALENTOM

VODITELJKA SLAGALICE NA POČETKU KARIJERE POJAVILA SE U SERIJI! Nikada je ne biste prepoznali kao GLUMICU (FOTO)

Pored uigrane glumačke postave, u seriji se pojavila i jedna, danas popularna voditeljka

Objavljeno:

Šarmantna voditeljka već godinama deo je Radio televizije Srbije i gledaoci je obožavaju. Ova šarmantna dama na početku karijere ipak se oprobala u nešto drugačijoj profesiji.

foto: Printscreen Youtube

Naime, serija “Ono kao ljubav” koja je snimljena 2009. godine u samo nekoliko epizoda osvojila je gledaoce. Pored uigrane glumačke postave, u seriji se pojavila i jedna, danas popularna voditeljka. Iako se izgledom veoma razlikuje od toga kako danas izgleda, njen prepoznatljiv glas je ono po čemu su je mnogi kasnije i prepoznali kada je već stekla popularnost kod cele nacije.

Reč je o voditeljki Kristini Radenković koja već godinama vodi kviz Slagalica, a u seriji je glumila nedodirljivu i krajnje namrgođenu šankerku Sašku. Da li biste je prepoznali u ovom izdanju?

Inače, Kristina je tokom detinjstva, na nagovor roditenja kratko je trenirala tenis, a bavila se i džez baletom do svoje 16. godine. Nakon toga je upisala gimnaziju, a zatim postala član francuske dramske sekcije, gde je krenula na radionicu glume kod Milana Pletana – Plendže.

foto: printscreen

Pohađanje ove sekcije značajno je uticalo na njenu odluku da se i kasnije bavi glumom. Na nagovor svoje majke upisala je Prirodno-matematički fakultet, a nakon završene prve godine i Akademiju umetnosti. Oba fakulteta uspešno je završila. Po završetku studija, preselila se za Beograd u potrazi za poslom. Od 2006. do 2009. bila je stalna članica Narodnog pozorišta u Somboru.

Osim serije “Ono kao ljubav”, Kristina je imala ulogu i u seriji “Priđi bliže” gde je glumila profesorku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.