JADRANKA NIJE SMELA NA OČI GAZDI, NJENA SESTRA VRATILA KLJUČ IZNAJMLJENOG STANA: Tek da čujete za ŽUČNU RASPRAVU!
Foto: printscreen

zauzela stav kao da je upravu

JADRANKA NIJE SMELA NA OČI GAZDI, NJENA SESTRA VRATILA KLJUČ IZNAJMLJENOG STANA: Tek da čujete za ŽUČNU RASPRAVU!

Pevačica i nekadašnja takmičarka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Jadranka Barjaktarović, pevala je u Podgorici stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", što je pokrenulo lavinu negativnih komentara.

Objavljeno:

Pevačica je nakon što je pljunula na narod shvatila da u Srbiji nema više šta da traži, te je navodno otkazala stan koji je dugo iznajmljivala u Beogradu.

foto: Printscreen

"Jadranka je shvatila da joj nema povratka u Srbiju nakon toga što je uradila. Pozvala je sestru koja živi u Novom Sadu da ode u Beograd i pokupi njene stvari iz stana koji je iznajmljivala u jednom elitnom naselju i odjavi je sa kirije! Sestra je to učinila i vratila gazdi ključ. Stvari je ponela kod sebe u Novi Sad i za nekoliko dana će joj poneti u Podgoricu, kada bude išla da je poseti", govori dobro obavešten izvor.

Kako izvor navodi, Jadrankina sestra je navodno očajna zbog stava koji je Jadranka zauzela i imala je žučnu raspravu sa njom.

"Sestra je kivna na nju što se nije izvinila ljudima ovde, nego je zauzela stav koji ona ne podržava. Ona je čak i kritikovala Jadranku što je izjavila da joj ne pada na pamet da se izvinjava, uprkos greški koju je načinila, ali Jadranka jednostavno odbija da se izvini bilo kome", završava priču izvor.

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.