NAŠA JADRANKA, NEMOJ DA SE IZVINJAVAŠ! Ovako Crna Gora brani Milovu pevačicu koja pljuje Srbiju, pa HOĆE NAZAD
Foto: printscreen

zašto je morala da vređa srbiju?

NAŠA JADRANKA, NEMOJ DA SE IZVINJAVAŠ! Ovako Crna Gora brani Milovu pevačicu koja pljuje Srbiju, pa HOĆE NAZAD

Na društvenim mrežama se šeruje status u kojem se brani izbor Jadranke Barjaktarović da peva "Jači smo od Srbije"

Objavljeno:

Jadranka Barjaktarović našla na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Ona se ubrzo oglasila i poručila da "nikome neće da se izvinjava", obrisala sve objave sa svog Instagrama, a onda pokušala i da se opravda rečima da "niko ne zamera Aci Lukasu kada peva na skupovima".

Nakon brutalnog odgovora koji je usledeo, Internetom je krenuo da se šeruje status s Facebook stranice Crna Gora u srcu zauvijek, u kojem piše sledeće:

"Naša Jadranka je na udaru mnogih medija i ljudi, ako ih tako možemo nazvati, zbog pevanja svojoj državi Crnoj Gori, gde je rođena i koju voli. Ugašen joj je Instagram nalog jer je prijavljen kao govor mržnje, što je u stvari suprotno. Da li je mržnja ako voliš svoju zemlju, zastavu, himnu, svoj narod? Mnogi su je isprozivali kako je Beograd hrani, a ne Crna Gora, i da je ne žele više tamo. A šta ćemo o tome da se svako leto pevači iz Srbije i regiona pune novca baš na našem primorju? Pojedinci za noć uzmu 50.000 evra. Da li mi treba da pljujemo po njima i zabranjujemo ulaz, mrzimo Srbiju ili neku drugu državu? Naravno da NE! Crna Gora je otvorena i uvek će biti otvorena za sve normalne ljude iz svih krajeva sveta", stoji u statusu, a na kraju je dodato i:

"Patriotizam je dozvoljen, nacionalizam ne! Jadranka, nemoj da se izvinjavaš što voliš svoje, a poštuje tuđe!".

Usledeli su pozivi da se status šeruje, ali i komentari, među kojima stoji i ovaj: "Šta su mislili, da će o njima da peva?!"

Na istoj stranici je objavljen i video Jadranke dok peva:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.