TEREZA KESOVIJA (82) OBJAVILA FOTKU U KUPAĆEM: Komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)
Objavila fotku u kupaćem, Foto: printscreen

SVAKA ČAST

TEREZA KESOVIJA (82) OBJAVILA FOTKU U KUPAĆEM: Komentari samo PLJUŠTE! (FOTO)

Naime, svi koji su ikada radili s Terezom znaju da je reč o velikoj profesionalki

Objavljeno:

Iz fotelje u fotelju. Ako postoji raj na zemlji, onda sam sada u raju - napisala je pevačica Tereza Kesovija ispod fotografije s letnjeg odmora na kojima je u kupaćem kostimu odlučila pozirati na luft dušeku. "Uživaj naša draga Tere", "Baš je raj na zemlji, draga Tere uživaj", Diva Tere je zaslužila odmor" pisali su fanovi toj 82-godišnjoj pevačkoj divi iz Dubrovnika koja je nedavno nakon pet godina stanke odlučila snimiti videospot za pesmu "Ima te" autora Aljoše Šerića i aranžera Gorana Kovačića, koja je nedavno izašla pod etiketom Dallas Recordsa.

foto: Printscreen/Instagram

Snimalo se na atraktivnim lokacijama u Istri, a jedna od najvećih pevačica sa ovih prostora dokazala je da i dalje ima jako puno energije i da svaki izazov koji ekipa pred nju postavi, može odraditi bez problema.

Naime, svi koji su ikada radili s Terezom znaju da je reč o velikoj profesionalki, no stajati po najgorem suncu na rubu Limskog kanala ili tri sata sedeti u vrelom kabrioletu kako bi se snimili kadrovi vožnje, nikome od ekipe nije bilo jednostavno. Vrelo istarsko sunce peklo ih je od ranog jutra, no to ni na koji način nije uticalo na dinamiku ili plan rada.

Otkrila je tako nedavno da ne planira nove nastupe jer poštuje uputstva i mere koje su izdali epidemiolozi, smatra kako bismo se morali brinuti za zdravlje. Ona je ionako navikla samo na ogromne dvorane pa će pričekati bolja vremena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.