PRVO JAVNO OBRAĆANJE UDOVICE DIRA RAVNO U CRCE! Goca posvetila dirljivu poruku pokojnom Šabanu, brisaćete suze
Foto: Damir Dervišagić

uzmiete maramicu

PRVO JAVNO OBRAĆANJE UDOVICE DIRA RAVNO U CRCE! Goca posvetila dirljivu poruku pokojnom Šabanu, brisaćete suze

Šaban Šaulić, koji je tragično je nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 17. februara 2019. godine u Nemačkoj, danas bi napunio 69. godina, a na njegov rođendan najteže je njegovoj

Objavljeno:

Šaban Šaulić, koji je tragično je nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 17. februara 2019. godine u Nemačkoj, danas bi napunio 69. godina, a na njegov rođendan najteže je njegovoj.

Njegova ćerka Ilda uputila mu je veoma emotivne reči putem Instagrama, zatim i Šabanov sin Mihajlo. A ono što je mnoge iznenadilo je Gocino prvo obraćanje pokojnom suprugu putem Instagrama. Reči udovice zgranule su čitavu Srbiju.

- Danas bi ti slavili rođendan. Pevale bi se pesme, nazdravljali bi do jutra okruženi našim najdražima. Tebe nema, ali odbijam da dozvolim da me pobedi ova tuga koja ne jenjava. Umesto toga, biram da danas, kao i svakoga dana, slavim to što si postojao, i što i dalje živiš kroz našu decu i unučiće, kroz uspomene kojih ima dovoljno za tri života, kroz pesme koje si iza sebe ostavio, kroz ljubav koju smo imali i koja će biti u meni dok god budem disala. Voli te zauvek tvoja Goca - napisala je Šabanova supruga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.