PRIJA JE TOLIKO RAZMAZILA SINA, DA MU JE ODOBRILA DA RADI NEŠTO ŠTO DRUGA DECA NE SMEJU! Šok, toliko su bogati
Aleksandra Prijović, Foto: instagram

ima se, može se

PRIJA JE TOLIKO RAZMAZILA SINA, DA MU JE ODOBRILA DA RADI NEŠTO ŠTO DRUGA DECA NE SMEJU! Šok, toliko su bogati

Aleksandra Prijović navodno je dala 10.000 evra za nov nameštaj

Objavljeno:

Kupila džip od 160.000 evra, ali neće sama da ga vozi, već je navodno unajmila šofera. Kad su bake otišle svojim kućama, angažovala bebisiterku da joj čuva sina.

Za Aleksandru Prijović (24) definitivno nema krize! Brenina snajka je tokom pandemije korone, kada većina pevača jedva sastavlja kraj s krajem, rešila da renovira kuću na Bežanijskoj kosi, ali i da zaposli vozača, dadilju i spremačicu!

Folk zvezdu je "Paparaco lov" uhvatio dok je pazarila novi nameštaj.

- Prija se pre godinu i po uselila u novu kuću, koju su ona i njen muž Filip platili pola miliona evra. Iako je tada tip-top opremila vilu, rešila je da promeni sav nameštaj u dnevnoj sobi - kaže izvor blizak Aleksandri i objašnjava zbog čega pevačica to radi:

- Prija je razmazila sina Aleksandra, dozvolila mu je da flomasterima i hranom ufleka ceo nameštaj! Nedavno joj se to smučilo, pa je otišla u salon da izabere novu garnituru. Iako je otišla po jednu stvar, svidele su joj se i fotelje, polica za knjige, sto... Sve to na kraju ju je koštalo oko 10.000 evra!

To nije jedino na šta Brenina snajka troši novac tokom pandemije koronavirusa.

- Prija je zaposlila ličnog šofera, koji je vozika gde god poželi, a voziće je i kad počne da nastupa. Vrlo retko sama vozi svoj novi džip, za koji je iskeširala čak 160.000 evra! Kaže da je vožnja za nju stresna, pa je rešila da plaća vozača - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Na njenom platnom spisku je i spremačica, ali i dadilja koja brine o malom Aleksandru. Donedavno su ga čuvale Prijina majka Borka, koja je sada u Hrvatskoj, i Filipova majka Zorica Nakić, koja se nedavno vratila u Španiju. Sada to radi bebisiterka, koju je Prija našla po preporuci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.