IMA KARCINOM DOJKE! MLADA MANEKENKA I SUPRUGA VODITELJA TOTALNO SLOMLJENA! Njena tužna poruka tera suze
Kristin MekGins, Foto: printscreen

Teško joj je palo

IMA KARCINOM DOJKE! MLADA MANEKENKA I SUPRUGA VODITELJA TOTALNO SLOMLJENA! Njena tužna poruka tera suze

Sve je više žena koje sustiže ovaj problem, sreća pa je medicina napredovala

Objavljeno:

Nekadašnja Mis Liverpula i žena komičara i voditelja britanskog šoua "Take me out" Pedija Mekginisa, Kristin MekGinis (32), obratila se svojim mnogobrojnim pratiocima preko društvene mreže.

Ovoga puta zbog nemilog događaja koji je pogodio njenu porodicu. Njena majka ima karcinom dojke, a Kristin je totalno van sebe zbog toga.

Ona je, naime, želela da u kako je rekla "najpotresnijijem postu koji će ikad napisati" prenese svojim pratiocima veoma bitnu poruku.

- Mojoj mami, mom najboljem prijatelju, mojoj steni je nedavno dijagnostikovan rak dojke. To me je mnogo pogodilo jer smo veoma bliske. Ona je ogroman i najbitniji deo moje porodice. Provodili smo skoro svaki vikend zajedno sa mojom decom, sa kojom ima čaroban odnos. Ali isto tako, moja mama je najsnažnija žena koju znam i da je spremna za borbu - napisala je Kristina i dodala:

- Želela sam da podelim vest sa vama kako bih podigla svest i pomogla u prikupljanju pomoći dobrotvornim organizacijama za rak dojke. Oduvek sam podržavala dobrotvorne organizacije za rak dojke, jer su i četiri moje tetke imale rak dojke, a mama me zamolila da i dalje pomažem u prikupljanju novca i svesti (razlog zbog kojeg ovo delim) ona ima najveće srce i uvek samo želi da pomogne drugima. Razbićeš to mama - napisala je ona na kraju, a ubrzo su usledili mnogobrojni komentari podrške fanova i pratilaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.